Nettivalmennus on henkilökohtainen ja laadukas etävalmennukseni. Lue lisää täältä!

Julkkaribileet: kilpailu, tarjous ja arvonta!

EDIT 19.7.2015 klo. 20:06: kilpailut, arvonta ja lisäalennus putkirullista ovat nyt kaikki päättyneet ja kirjoituksen kommentointi on suljettu. Kiitos kaikille kommentteja ja kehitysehdotuksia jättäneille!
 
Olen menneen viikon aikana tehnyt näkyviä ja näkymättömiä toimenpiteitä sivuston toiminnan parantamiseksi. Haluan palvella lukijoitani jatkossa paremmin ja paremmin, joten pidän välttämättömyytenä panostamista sivuston hienoon ulkoasuun, hyvään lukukokemukseen ja sujuvaan käytettävyyteen.

Tällä viikolla olen muun muassa parantanut kirjoitusteni uudelleenluettavuutta tekemällä kategorioiden käytöstä selkeämpää. Nyt useimpiin kirjoituksiin on listattu vain yksi tai kaksi kategoriaa, kun ennen yksi kirjoitus saattoi löytyä useammankin kategorian alta. Kategoriat on lisäksi listattu blogin menupalkkiin, jotta lukija löytäisi helpommin itseään kiinnostavia asioita. Samalla poistin joitakin kategorioita kokonaan, nimesin vanhoja uusiksi ja loin yhden uuden kategorian (Yleinen). Lisäksi olen luonut uusia avainsanoja (tageja), poistanut vanhoja ja selkiyttänyt niidenkin käyttöä.

Nyt kategorioihin, avainsanoihin ja yleensäkin sivuston ulkoasun ja käytettävyyden parantamiseen liittyvä työ alkaa olla suurilta osin valmista.  On siis uusien sivujen julkistusbileiden aika! Samalla voimme juhlia blogini uutta nimeä, Novus Aditustadieettini päättymistä ja blogini 1½ vuoden pituista taivalta.

Julkkaribileet eivät olisi mitään ilman asiaankuuluvia tempauksia, joten tässä ne tulevat.

Yhteistyökumppanini Putkirullaus lähti mukaan Haataja.eu 2.0:n julkkaribileisiin erikoistarjouksen muodossa. Normaalisti putkirullia on voinut ostaa kauttani Putkirullaus.fi:n verkkokaupasta* kymmenen prosentin alennuksella, mutta nyt laitoimme paremmaksi. Koodilla ”novusaditus” saat ostettua putkirullat 25% alennuksella ensi viikon sunnuntaihin asti. Ainakaan minun kauttani ei ole tulossa samanlaista tarjousta vähään aikaan, joten näin isoa alennusta voidaan pitää lähes ainutkertaisena tilaisuutena. Tästä linkistä voit lukea lisää kokemuksiani Putkirullaus.fi:n tuotteista.

Toinen yhteistyökumppanini Satokausikalenteri* on puolestaan lahjoittanut julkkaribileisiin kaksi taskukirjapakettia* eli Satokausikalenterin taskukirjaa + Kalakalenteria (ovh 27.80€). Jos tuotteet eivät ole tuttuja, kannattaa niistä lukea lisää tietoa edellisestä postauksestani.

Satokausikalenteri Taskukirjat
Satokausikalenterin taskukirja ja Kalakalenteri

Ensimmäinen taskukirjapaketti annetaan pois kilpailun muodossa. Satokausikalenterin taskukirja ja Kalakalenteri lähtevät sille henkilölle, joka antaa parhaan uudistuneen sivustoni ulkoasua koskevan, sivuston käytettävyyttä, luettavuutta tai ulkoasua parantavan kehitysehdotuksen. Valitsen voittajan sillä perusteella, mitä olen itse mieltä idean hyödyllisyydestä ja mitä muut sivuston käyttäjät mahdollisesti ajattelisivat uudistuksesta. Ihmisillä on nimittäin erilaisia mieltymyksiä, eikä yhden mielipide edusta välttämättä koko laajaa lukijakuntaa. ”Sivupalkin elementtien järjestystä voisi muuttaa vaikka näin” -kommentti on parempi kuin ”Hyvännäköiset nämä uudet sivut” ja saa minun silmissäni korkeammat pisteet kilpailussa, koska jälkimmäinen ei ole oikeastaan edes kehitysehdotus.

Toinen taskukirjapaketti arvotaan tähän postaukseen kommentoineiden henkilöiden kesken. Jättämällä sivustoa koskevan kehitysehdotuksen on siis mahdollista osallistua yhdellä ja samalla kommentilla sekä kilpailuun että arvontaan, jolloin mahdollisuus saada itselleen taskukirjakombo paranee. Jättämällä kommentin, joka ei sisällä kehitysehdotusta, osallistuu joka tapauksessa arvontaan.

Kehitysehdotuksia sisältävät ja/tai arvontalippuna toimivat kommentit tulee luonnollisesti jättää tähän postaukseen (ei siis Facebookiin tai jonnekin muualle). Molemmat palkinnot eivät voi mennä yhdelle ja samalle henkilölle. Kommenttia kirjoitettaessa kenttiin on syytä syöttää jokin toimiva sähköpostiosoite, jotta saan otettua yhteyttä  voittajiin palkintojen luovuttamista varten. Jos onni ei suosi tällä kertaa, alennuskoodi ”novusaditus”, jolla saa tilattua Satokausikalenterin taskukirjat ilman postikuluja, on edelleen voimassa.

Lopuksi vielä bonus”kisa”.

Tilasin taannoin itselleni painetun paidan testimielessä, jotta voin mainostaa blogiani härskisti treenatessani salilla. Tummanharmaan T-paidan etupuolelle on painettu blogini logo ja takapuolelle blogini osoite.

Novus Aditus tpaita
T-paita odottaa omistajaansa

M-kokoinen paita oli kuitenkin minulle (173cm / 72kg) liian pieni, joten en voi pitää sitä. Jos joku haluaisi mahdollisesti yllä olevan T-paidan itselleen ja muuttua käveleväksi mainokseksi, voin lahjoittaa sen sellaiselle henkilölle, joka kokee mahtuvansa normaalia pienempään M-koon paitaan. Halukkuudesta voi ilmoittaa vaikka jollakin kivalla kommentilla, jolloin osallistuu samalla taskukirjapaketin arvontaan. Jos halukkaita on enemmän kuin yksi, kivoin kommentti saa paidan 🙂

Putkirullaustarjous, kilpailu, arvonta ja bonuskisa päättyvät kaikki ensi viikon sunnuntaina.  Ilmoitan kilpailujen ja -arvonnan voittajat täällä blogissani.

Toivottavasti muutkin ovat Haataja.eu 2.0:sta yhtä innoissaan kuin minä. Ei muuta kuin hyvää kilpailu- ja arvontaonnea kaikille!

* = Mainoslinkki

Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!

Olli Haataja

Olen oululainen valmentaja ja tietokirjailija. Tässä tieteelliseen näyttöön pohjautuvassa blogissa kirjoitan kuulumisiani, autan muita puoluettomasti, yritän oppia itse ja pyrin saamaan järkeä fitnesstouhuun.