Saliohjelma on loistava tuote, jos et voi tai halua sitoutua pidempiaikaiseen valmennukseeni ja haluat nostaa treenaamisesi uudelle tasolle.

Ota minuun yhteyttä, niin selvitämme ensin nykyisen tilanteesi, taitosi ja tavoitteesi esimerkiksi sähköpostin tai videopuhelun välityksellä. Sen jälkeen lähetän sinulle yksilöllisen, tavoitteisiisi sopivan ohjelman ja vastaan mahdollisiin ohjelmaa koskeviin kysymyksiin.

Saliohjelman hinta on 59 euroa. Jos haluat myöhemmin päivityksen tekemääni ohjelmaan, se maksaa 49 euroa.

Saliohjelma — kysymyksiä ja vastauksia


1. Kenelle teet saliohjelmia?


Niin miehille kuin naisille lajista riippumatta. Voin räätälöidä saliohjelmat eri lajien tarpeisiin: saliohjelma juoksijalle, jalkapalloilijalle tai pesäpalloilijalle ei ole minulle ongelma.

Myöskään treenikokemuksella ei ole väliä. Mahdollinen aloittelijan saliohjelma sisältää tosin paljon laitteilla tehtyjä harjoitteita, sillä vain niin voin taata, että ohjelmaan sisältyvät liikkeet suoritetaan turvallisesti.

Voin tehdä myös kotitreeniohjelmia, joten se, missä ja miten harrastat voimaharjoittelua, ei ole ongelma.


2. Onko sinulla rahat takaisin -takuu?


Tilattuasi minulta saliohjelman varmistan ensin, että se sopii elämäntilanteeseesi, tavoitteisiisi ja mieltymyksiisi: en tee koskaan treeniohjelmia, joista treenaaja ei tykkää tai jotka eivät ole realistisesti toteutettavissa. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen saliohjelmaan sen kokeilun jälkeenkään, velvollisuuteni on lähettää sinulle uusi ja ilmainen saliohjelma.


3. Miksi minun kannattaisi maksaa tästä, kun ilmainen saliohjelma on vain Google-haun päässä!?


Olen jo ennestään hyvin perillä siitä, mitä viimeisin, tutkittu tieto kertoo lihasmassan ja -voiman kasvattamisesta. Päivitän myös tietämystäni koko ajan, mistä kertoo se, että olen parhaillaan suorittamassa Trainer4You:n voimavalmentaja-koulutusta. Kirjoittamani ohjelmat perustuvat siis tutkitusti toimiviin periaatteisiin. Harrastan myös itse voimanostoa ja yritän jatkuvasti parantaa niin omien kuin jatkuvien valmennusasiakkaideni treeniohjelmien toimivuutta.

Ilmainen saliohjelma ei ota huomioon esimerkiksi sitä, kuinka monta kertaa viikossa treenaaja kykenee käymään kuntosalilla, millainen hänen loukkaantumishistoriansa on tai millainen hänen fyysinen kuntonsa on. Yhteydenpitomme seurauksena voimme huomioida esimerkiksi nämä asiat treeniohjelmassa, jonka tekemisen ohella annan sinulle ohjeita alkulämmittelyyn.

Minulla on myös korkea moraali, ja toisin kuin jotkut toiset valmentajat saattavat tehdä, en lähetä ikinä kenellekään valmiiksi koneellani olevaa ohjelmaa voittojen maksimoimiseksi.


4. Teetkö myös ravintovalmennusta?


Kyllä teen! Lue lisää nettivalmennus-sivulta. Voin myös tehdä sinulle pelkän ruokapäiväkirja-analyysin, jossa saat palautetta ruokailuistasi.

Yhteydenotot

Mikä kiinnostuit palveluistani, lähetä viestiä osoitteeseen info@haataja.eu tai käytä alla olevaa lomaketta. Vastaan sinulle niin pian, kuin suinkin kykenen.

Jos haluat nopeuttaa ohjelman tekemistä, voit ottaa jo ensimmäisessä yhteydenotossa kantaa alla oleviin kysymyksiin:

 1. Minkä ikäinen olet ja kauanko olet treenannut / millainen on treenihistoriasi?
 2. Onko sinulla antaa tietoja tulostasostasi muutamissa liikkeissä eli esimerkiksi kyykky-, penkki-, maastaveto-, pystypunnerrus- ja leuanvetotuloksestasi?
 3. Onko tavoitteenasi ensisijaisesti lisätä maksimivoimaa, lihasmassaa, nopeutta tai kestovoimaa?
 4. Tuleeko treeniohjelma painonpudotusdieetin yhteyteen?
 5. Harrastatko jotain muuta lajia kuntosaliharjoittelun ohella? Jos vastasit kyllä, niin mitä lajia ja kuinka monta kertaa viikossa?
 6. Tuleeko treeniohjelma jonkun toisen harrastamasi lajin oheisharjoittelua varten vai keskitytkö pelkästään salitreeniin?
 7. Montako salitreenikertaa viikossa pidät nykyisessä elämäntilanteessasi realistisena ottaen huomioon muun muassa työn tai opiskelut, perhetilanteen ja muut harrastukset eli muun kuin salitreenin aiheuttaman ns. kokonaiskuormituksen?
  1. Kuinka monta kertaa viikossa olet käynyt tähän asti / viime aikoina salilla?
 8. Onko sinulla ollut tai onko tällä hetkellä jotain loukkaantumisia, jotka haittaavat tai ovat haitanneet treenaamistasi joissain tietyissä salilla tehtävissä liikkeissä?
 9. Onko terveystilanteesi noin muuten hyvä?
 10. Onko sinulla jotain liikkeitä, joiden tekemistä välttelet esimerkiksi niiden epämiellyttävyyden takia?
 11. Onko treenipaikassasi olemassa varustetasoon liittyviä rajoitteita, jotka eivät mahdollista monipuolisen saliohjelman laatimista?
 12. Kuinka kauan treenisi ovat tähän asti kestäneet (sis. alkulämmittelyt) / onko sinulla joku maksimiaika, jonka toivoisit treenisi kestävän ?

Nettivalmennus banneri iso