Nettivalmennus

Mikäli tarvitset valmennusta, olet tullut oikeaan paikkaan! Tarjoan kahta erilaista valmennusta, jotka molemmat sisällään ravintovalmennusta ja tarvittaessa myös voimaharjoitteluvalmennusta. Lisäksi minulta voi luonnollisesti kysyä kysymyksiä liittyen ravitsemukseen, kuntosaliharjoittelun suoritustekniikoihin tai muihin mieltä askarruttaviin asioihin liittyen.

Alta voit lukea lisää siitä, mitä valmennukset ovat ja mitä ne pitävät sisällään.

Nettivalmennus Basic. Tässä valmennuksessa olemme yhteydessä yhtenä päivänä viikossa sähköpostin, Skypen, Discordin, puhelimen tai muun sinulle sopivan yhteydenpitotavan välityksellä. Tällöin käymme läpi kuluneen viikon tapahtumia ja sovimme seuraavan viikon kulusta treenien ja ravitsemuksen suhteen. Basic-valmennuksen hinta on 69 € / kk.

Nettivalmennus Premium. Toisin kuin Basic, tämä valmennus mahdollistaa yhteydenpidon sähköpostin, pikaviestien tai videopuhelujen välityksellä käytännössä aina, kun haluat, minkä lisäksi kerran viikossa on isomman viikkoyhteenvedon aika. Tämän valmennuksen avulla voimme muokata nopeasti esimerkiksi harjoitusohjelmaa, minkä lisäksi vastauksia mahdollisiin treenaamiseen tai ravitsemukseen liittyviin kysymyksiin ei tarvitse odottaa viikon ajan. Premium-valmennuksen hinta on 99 € / kk.

Mikäli et koe tarvitsevasi viikoittaista valmennusta, mutta haluat hyödyntää palvelujani, voin myös tehdä esimerkiksi yksittäisiä treeniohjelmia tai ruokapäiväkirja-, suoritustekniikka- tai sykevälivaihteluanalyyseja. Lisäksi voimme esimerkiksi keskustella videopuhelun välityksellä 1–3 kuukauden välein. Näiden hinta riippuu siitä, mitä kaikkea toimeksianto pitää sisällään. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Kysymyksiä ja vastauksia

Millaisia asiakkaita haet?

 • Ensisijaisesti yli 18-vuotiaita. Sukupuolella tai urheilulajilla ei ole merkitystä.
  • Laihduttaminen ei kuulu alaikäisille, mutta ruokavaliota voidaan kyllä yrittää muuttaa parempaan suuntaan lajista riippumatta.
  • Lajin ollessa minulle vieras voimme keskittyä valmennuksessa lajivalmennuksen sijaan pelkkään ravintovalmennukseen, joka onnistuu minulta kyllä.
 • Sellaisia, joilla ei ole diagnosoitu syömishäiriötä
  • Syömishäiriöstä kärsivän ei tulisi laihduttaa missään olosuhteissa. Syömishäiriötapaukset kuuluvat ravitsemusterapeuteille. Tästä ei voida neuvotella.
 • Kuntosalivalmennusta sisältävään valmennukseen jonkin verran treenitaustaa omaavia henkilöitä
  • Aloittelijan tulee opetella kuntosaliharjoittelua fyysisesti läsnä olevan valmentajan seurassa. En voi siten tarjota valmennusta aloittelijoille, jotka eivät ole oululaisia. Voin kuitenkin tarjota pelkkää ravintovalmennusta.

Et järjestä kasvokkain tapahtuvaa valmennusta?

Nettivalmennus on tällä hetkellä paras vaihtoehto palveluistani kiinnostuneille ja sitä on mahdollista tarjota laajemmalle joukolle. En kuitenkaan sano kaikelle automaattisesti ei, joten ota yhteyttä, jos haluat neuvotella kanssani kasvokkain tapahtuvasta valmennuksesta. Tällöin en kuitenkaan voi tarjota valmennusta samaan hintaan kuin netin välityksellä tapahtuvassa valmennuksessa.

Kuinka paljon nettivalmennus maksaa?

69 € / kk (Basic) tai 99 € / kk (Premium). Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Onko sinulla rahat takaisin -takuu?

Pyrin tekemään parhaani, jotta saavuttaisit haluamasi tulokset. En voi kuitenkaan ikinä taata tuloksia, jotka ovat seurausta niin ohjauksestani kuin asiakkaan sitoutuneisuudesta. Tietämystäni voidaan myös käyttää hyväksi esimerkiksi treeniohjelman saamiseen tai vastauksen saamiseen kymmeniin kysymyksiin, minkä jälkeen minulta voidaan vaatia rahojen palauttamista. Näistä syistä en valitettavasti voi tarjota rahat takaisin -takuuta.

Onko sinulla alaan liittyvä koulutusta?

Minulla ei ole Personal Trainerin tai ravintovalmentajan sertifikaattia, mutta opiskellut urheiluravitsemusta Itä-Suomen avoimessa yliopistossa, jossa 30 opintopisteen mittaiset opintoni päättyivät tämän vuoden alussa. Kyseessä ovat sellaiset opinnot, joita useat ammattilaiset ovat kuvailleet urheiluravitsemuksen saralla Suomen parhaiksi. 7 kurssin arvosanojen keskiarvoni oli 4,6/5.

Koska yhden opintopisteen suorittamiseen kuluva aika vastaa 26,67 tunnin työpanosta, minulla on laskennallisesti 800 tuntia ohjattua opiskelua urheiluravitsemuksesta. Kun lisäksi asiat laittaa perspektiiviin, pelkästään nämä opinnot käsittävät yli 5 kertaa enemmän työtä kuin mitä kuluu esimerkiksi FAF Nutrition Coach -koulutukseen (150 tuntia) tai esimerkiksi melkein puolet enemmän, kuin mitä kuuluu koko APT Personal Trainer -koulutukseen (550 tuntia).

Olen lisäksi tutustunut muun muassa kuntosalitreenaamiseen, ravitsemukseen, fysiologiaan, psykologiaan sekä uneen ja stressiin liittyviin aiheisiin tuhansien tuntien ajan. Voit olla varma, että en tarjoaisi palvelujani, jos en uskoisi kykeneväni siihen tietojeni ja taitojeni puolesta. Tiedostan hyvin mahdolliset puutteet tietämyksessäni, enkä epäröi kieltäytyä yhteistyöstä tai ohjata sinua eteenpäin esimerkiksi ravitsemus- tai fysioterapeutin tai lääkärin palvelukseen, jos katson sen olevan tarpeellista.

Yhteydenotot

Kiinnostuitko tai haluatko tietää valmennuksesta lisää? Ota yhteyttä osoitteeseen info (at) haataja.eu tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta. Vastaan sinulle niin pian, kuin se on suinkin mahdollista!