Videopuhelu valmennus Haataja

Jos et halua tai pysty sitoutumaan viikoittaiseen valmennukseen tai haluat saada minulta valmennusta yksittäisellä kerralla, sopiva ratkaisu sinulle on videopuhelu.

Videopuhelu käytännössä

Videopuhelun aikana voimme käydä yhdessä läpi niin monta sinua askarruttavaa asiaa kuin ajan puitteissa ehdimme. Voimme esimerkiksi käydä läpi aterioitasi tai ruokapäiväkirjaasi, treeniohjelmaasi tai suoritustekniikoitasi. Kannattaa pohtia etukäteen, missä asioissa tarvitset apua, ja kertoa niistä yhteydenotossa.

Yllä mainittujen asioiden lisäksi voin vastata mieltä askarruttaviin kysymyksiin, koskien esimerkiksi ravitsemusta tai treenaamista. Mikäli en osaa vastata suorilta käsin johonkin tiettyyn kysymykseen, saat vastaukset kysymyksiisi myöhemmin sähköpostilla.

Videopuhelun aikana en voi laatia sinulle saliohjelmaa tai ruokavaliota. Niiden sijaan voin antaa sinulle läpi käydyistä asioista palautetta, jonka perusteella voit lähteä parantamaan harjoituksiasi ja ruokavaliotasi.

Videopuhelun hinta riippuu siitä, kuinka kauan se kestää. Hinnat ovat seuraavat:

  • 29 € / 30 min
  • 45 € / 60 min

Tarvittaessa voimme käydä antamani palautteen vaikutusta myöhemmin läpi uuden videopuhelun merkeissä. Sopiva ajankohta tällaiselle puhelulle on esimerkiksi kuukauden tai kahden kuluttua ensimmäisestä videopuhelustamme. Toisesta videopuhelusta alkaen hinnat ovat seuraavat.

  • 25 € / 30 min
  • 36 € / 60 min

Videopuhelun soittaminen hoituu parhaiten yleisesti käytössä olevilla ohjelmistoilla kuten Skypellä, Discordilla, tai Zoomilla. Mikäli jonkin edellä mainitun ohjelmiston käyttö ei onnistu, keksimme kyllä puhelun järjestämiseksi jonkin kiertotien.

Videopuhelun aikana sinulla ei tarvitse olla käytössäsi webbikameraa (minulta sellainen löytyy). Mikrofonin käyttö on kuitenkin erittäin suositeltavaa tehokkaan ajankäytön kannalta, minkä lisäksi puhelun aikana voi olla tarpeen käyttää ruudun jakamista.

Mikäli kiinnostuit videopuhelusta kanssani, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@haataja.eu tai käyttämällä alla olevaa lomaketta. Vastaan sinulle niin pian kuin mahdollista.

    Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!