Etävastaanotto Olli Haataja

Etävastaanotto

Jos et halua tai pysty sitoutumaan viikoittaiseen etävalmennukseen tai haluat saada minulta valmennusta yksittäisellä kerralla, sopiva ratkaisu sinulle on etävastaanotto.

Etävastaanotto käytännössä

Etävastaanottoon valmistautuaksesi sinun tulee täyttää esitietolomake, jossa vastaat tilannettasi ja tavoitteitasi koskeviin monivalinta- ja tekstikysymyksiin muun muassa unesta, liikkumisesta ja ravitsemuksesta. Esitietolomakkeeseen vastaamisessa menee noin 10–15 minuuttia.

Etävastaanoton aikana voimme käydä yhdessä läpi niin monta sinua askarruttavaa asiaa kuin ajan puitteissa ehdimme. Voimme esimerkiksi käydä läpi aterioitasi, treeniohjelmaasi tai suoritustekniikoitasi. Kannattaa pohtia etukäteen, missä asioissa tarvitset apua, ja mainita niistä esitietolomakkeessa.

Vastaanottokäynnin aikana en voi laatia sinulle saliohjelmaa tai ruokavaliota (en oikeastaan laadi ”ruokavalioita” muutenkaan). Niiden sijaan autan sinua löytämään tilanteeseesi sopivia keinoja, joiden avulla voit lähteä parantamaan harjoitteluasi ja ravitsemustasi. Vastaanoton lopuksi sinulla on yksi–kolme selkeää tavoitetta jatkoa varten. Voit luonnollisesti esittää minulle vastaanoton aikana myös kysymyksiä, ja mikäli en osaa vastata suorilta käsin johonkin tiettyyn kysymykseen, saat vastaukset kysymyksiisi myöhemmin sähköpostilla.

Vastaanottokäynnin hinta riippuu sen kestosta. Ensimmäisen käynnin hinnat ovat seuraavat:

  • 35 € / 30 min
  • 49 € / 60 min

Jos haluat yhdistää ensimmäiseen vastaanottokäyntiin ruokapäiväkirja-analyysin, hintoihin lisätään 30 €. Laskun saat sähköpostiin pdf-tiedostona.

Tarvittaessa voimme käydä antamani palautteen vaikutusta ja aikaisemmin asetettujen tavoitteiden toteutumista läpi uuden vastaanottokäynnin merkeissä. Sopiva ajankohta uudelle vastaanotolle on esimerkiksi kahden–neljän viikon kuluttua ensimmäisestä vastaanotosta.

Toisesta vastaanottokäynnistä alkaen hinnat ovat seuraavat.

  • 29 € / 30 min
  • 45 € / 60 min

Etävastaanoton järjestäminen hoituu parhaiten yleisesti käytössä olevilla ohjelmistoilla kuten Skypellä, Discordilla, Google Meetillä tai Zoomilla. Ainakin Skypen tai Google Meetin käyttöön ei tarvitse edes ohjelman lataamista, joten niiden käytön pitäisi onnistua useimmilta vähän teknistä osaamista omaavilta ihmisiltä.

Vastaanoton aikana sinulla ei tarvitse olla käytössäsi kameraa. Mikrofonin käyttö on kuitenkin pakollista, minkä lisäksi puhelun aikana voi olla tarpeen käyttää ruudunjakotoimintoa. Voit osallistua vastaanottoon puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Mikäli kiinnostuit etävastaanotosta, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen info@haataja.eu, teksti- tai WhatsApp-viesti numeroon 040 3645182 (voit myös käyttää tätä linkkiä) tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta. Pyri pitämään viesti ytimekkäänä, sillä tarkemmat tilannekuvaukset varataan esitietolomakkeeseen.