Flexaan, flexaan, flexaan

Jos nettiin laittamiani kuvia ei lasketa, olin eilen ensimmäistä kertaa pullistelemassa kaikelle kansalle kotisalini Classic Gymin fitnessparty-kesäjuhlissa.

Kesäjuhlien ohjelmassa oli muun muassa puristusvoimaa vaativa Rolling Thunder -kilpailu sekä bodyshow, jossa olin yksi esiintyjistä ja johon minua pyydettiin tulemaan mukaan muutamia viikkoja aikaisemmin. On tullut raivattua aika pitkä matka hiekkalaatikolta pullistelemaan oululaiseen yökerho The Playhin, joka oli varattu pariksi tunniksi pelkästään salilla treenaaville henkilöille ja heidän seuralaisilleen.

Valmistautuminen kesäjuhliin alkoi jo edellisenä päivänä, jolloin hiustenleikkuukonetta ja ajoterää käyttämällä putsasin ylimääräiset karvat pois mun olkapäiltä, rinnasta, selästä ja yläkropasta yleensäkin. En sentään kehdannut lähtä paikalle aivan apinamiehenä. Jalkojen karvoituksen pystyin jättämään rauhaan, koska bodyshowssa esiinnyttiin shortsit/farkut jalassa.

Lauantaina söin tuntia ennen kesäjuhlien alkamista aterian, joka ei ollut välttämättä kaikista optimaalisin vaihtoehto, kun tunnin päästä piti olla poseeraamassa. Maha oli tuon aterian jälkeen aika täynnä.

Verilättyjä, 500g perunoita, porkkanoita yms.

Cruisasin mun pyörällä kaverini luo, josta jatkoimme jalan matkaa pääkallopaikalle.

The Play Oulu

Ensimmäisenä oli vuorossa cheerleaderesitys, joka oli fitnessparty-julisteessa mainittu ylläri.

Sitten oli minun ja kolmen muun aikaisemmin kisaamattoman treenarin vuoro astua stagelle. Meidät spiikattiin lavalle ja pullistelimme kaikelle kansalle hetkisen ajan. Kohteliaisuussyistä jätin heidät kuitenkin pois kuvista.

Poseeraaminen on pirun hankalaa touhua, koska keho pitää saada haluttuun asentoon ja lihakset jännitettyä todella nopeassa tahdissa. Minä taidan olla aika onneton poseeraaja, mutta harjoittelemallahan sitä saa niin sanotut pakolliset asennot loksahtamaan kohdalleen nopeasti.

Kisoissa käymättömien posettelujen jälkeen lavalle astuivat poseeraamaan syksyllä kisaamaan menossa olevat / joskus aikaisemmin kisanneet. Rivissä oli yhteensä viisi miestä.

Rolling Thunder -kisassa oli tarkoituksena kannatella 50 kilon painoja mahdollisimman kauan. Voittaja taisi kannatella painoa ylhäällä muistaakseni sellaiset 20 sekuntia.

Late

Yksityistilaisuus kesti kymmeneen asti, jolloin yökerho avautui kaikelle kansalle eli lähinnä 18-25-vuotiaille bilettäjille. Minä en jaksanut jäädä juhlimaan The Playhin, vaan olin koko illan vesilinjalla, koska tänään olin jo keskipäivältä salilla treenaamassa. Lähdimmekin kaverini kanssa kymmenen jälkeen kotia kohti.

Kotimatkalla saatoin vähän kastua. Ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kerta tälle kesälle!

Mr. märkä T-paita

Juhlat olivat oikein mukava tilaisuus ja kertovat salilla treenaavien henkilöiden hyvästä yhteishengestä. Mukava, kun tällaisia tilaisuuksia järjestetään.

Kiitoksia kaikille osallistujille!

Olli Haataja

Olen tieteestä innostuva oululainen voimavalmentaja, urheiluravitsemuksen asiantuntija ja tietokirjailija, jolle suorituskyvyn parantaminen on sekä työ että harrastus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *