Etävalmennus Olli Haataja

Haluatko lisää voimaa tai suorituskykyä? Haluatko myös parantaa kehonkoostumustasi asiantuntevassa ja yksilöllisessä ohjauksessa? Entä haluatko samalla arvokkaita, loppuelämääsi hyödyttäviä tietoja terveydestä, ravitsemuksesta, unesta ja stressistä? Jos haluat, etävalmennus on sinulle juuri sopiva palvelu!

Etävalmennus Olli Haataja infograafi

Ota minuun yhteyttä sähköpostilla tai sivun alaosan yhteydenottolomakkeella ja kerro lyhyesti tilanteestasi ja tavoitteistasi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Voit myös jättää vain yhteystietosi tai vaikka Skype-tunnuksesi, niin otan sinuun myöhemmin yhteyttä.

Koska haluan pitää valmennukseni tason erittäin korkealla, voin ottaa kerralla vain rajoitetun määrän valmennettavia. Kannattaa siis ottaa yhteyttä pikimmiten ennen kuin valmennuspaikat täyttyvät!

Otettuasi yhteyttä vastaan sinulle vielä saman päivän aikana ja saat rehellisen arvioni siitä, tuletko hyötymään valmennuksestani. Mikäli uskon pystyväni auttamaan sinua, teemme yhdessä alkukartoituksen. Alkukartoituksessa selvitämme erittäin kattavasti muun muassa treeni-, paino- ja terveyshistoriasi, jotta saamme käynnistettyä valmennuksen tehokkaasti.

Alkukartoituksen jälkeen saat minulta yksilöllisen treeniohjelman sekä ravinto- ja terveysohjausta. Pääset osallistumaan yhdessä sinua koskevaan päätöksentekoon — ylhäältä päin tapahtuva käskytys ei ole toimiva ratkaisu valmennukseen sitoutumisen kannalta. Yhteistyömme alussa lähetän sinulle myös noin 12 000 sanan pituisen Tervetuloa valmennettavaksi -dokumentin, jossa on tietoa valmennuksen käytännön asioista sekä vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Yhteydenpidon laajuus ja valmennuksen hinta riippuvat valitsemastasi valmennuspaketista, jota tarjoan kahta erilaista.

Etävalmennus Basicissa olemme yhteydessä yhtenä päivänä viikossa sähköpostin, Skypen, Discordin, puhelimen tai muun sinulle sopivan yhteydenpitotavan välityksellä. Ennen yhteydenpitoa lähetät minulle sähköpostilla viikon kuulumiset, sisältäen raportoinnit treeneistä, ruokailuista ja muista viikon aikana ilmenneistä asioista. Lisäksi minulta voi luonnollisesti kysyä kysymyksiä mihin tahansa mieltä askarruttaviin asioihin liittyen.

Yhteydenpidon aikana käymme läpi kuluneen viikon tapahtumia, viikkoraporttia ja tulevaa, joiden perusteella sovimme seuraavan viikon kulusta treenien ja ravitsemuksen suhteen. Etävalmennus Basicin hinta on 79 € / kk.

Etävalmennus Premium mahdollistaa yhteydenpidon sähköpostin, pikaviestien tai videopuhelujen välityksellä käytännössä aina, kun haluat, minkä lisäksi kerran viikossa on isomman viikkoyhteenvedon aika. Premiumissa voimme muokata nopeasti esimerkiksi harjoitusohjelmaa, minkä lisäksi saat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiisi nopeasti. Premium-valmennuksen hinta on 99 € / kk.

Yhteydenpidon, palautteesi ja elämäntilanteiden muutosten perusteella muokkaamme treeniohjelmaa ja muuta ohjeistusta niin, että sinulla on aina käytössäsi ajantasaiset ja toimivat menetelmät tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Laskutus tapahtuu niin, että lähetän sinulle alkavan valmennuskuukauden alussa laskun sähköpostilla. Olen äärimmäisen luottavainen, että minun valmennuksessani saat erittäin merkittävää vastinetta rahoillesi. Mikäli et ole kuitenkaan tyytyväinen valmennuksen tasoon, saat ensimmäisen kuukauden jälkeen rahat takaisin. Koska valmennus on kuukausittaista, voit lopettaa valmennuksen halutessasi heti, jos niin haluat.

Etävalmennus — kysymyksiä ja vastauksia

1. Millaisia asiakkaita haet?

 • Ensisijaisesti yli 18-vuotiaita. Sukupuolellasi, nykyisellä ruokavaliollasi tai urheilulajillasi ei ole merkitystä.
  • Laihduttaminen ei kuulu alaikäisille, mutta ollessasi alaikäinen ruokavaliotasi voidaan kyllä yrittää muuttaa parempaan suuntaan lajista riippumatta.
  • Lajin ollessa minulle vieras voimme keskittyä valmennuksessa lajivalmennuksen sijaan pelkkään ravintovalmennukseen, joka onnistuu minulta kyllä missä tahansa lajissa.
  • Minulla on ollut ja voin myös valmentaa mielelläni asiakkaita, jotka ovat vegetaristeja tai vegaaneja
 • Sellaisia, joilla ei ole diagnosoitu syömishäiriötä
  • Syömishäiriöstä kärsivän ei tulisi laihduttaa missään olosuhteissa. Jos sinulla on diagnosoitu syömishäiriö, ota yhteyttä ravitsemusterapeuttiin. Tästä ei voida neuvotella.
 • Sellaisia, jotka eivät käytä anabolisia steroideja tai muita urheilussa kiellettyjä aineita
  • Tästäkään ei voida neuvotella. Minulla on tietyt periaatteet, joista pidän kiinni loppuun asti.
 • Kuntosalivalmennusta sisältävään valmennukseen mielellään jonkin verran treenitaustaa omaavia henkilöitä
  • Aloittelijan tulisi opetella kuntosaliharjoittelua mielellään fyysisesti läsnä olevan valmentajan seurassa. Jos olet aloittelija, saliohjelmasi tulee sisältämään paljon laitteilla tehtäviä suorituksia.

2. Et siis järjestä kasvokkain tapahtuvaa valmennusta?

Etävalmennus on tällä hetkellä paras vaihtoehto palveluistani kiinnostuneille, koska sitä on mahdollista tarjota laajemmalle joukolle ja se tuo aikatauluihini joustavuutta. Ota yhteyttä, jos haluat neuvotella kanssani kasvokkain tapahtuvasta valmennuksesta, sillä en sano kaikelle automaattisesti ei. Hinta on tällöin eri kuin netin kautta tapahtuvassa valmennuksessa.

3. Mikä on etävalmennuksen hinta?

79 € / kk (Etävalmennus Basic) tai 99 € / kk (Etävalmennus Premium). Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Olen erittäin luottavainen siitä, että tällä hinnalla kyseessä on paras etävalmennus, mitä rahalla saa.

4. Millainen alaan liittyvä koulutus sinulla on?

Olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa keskiarvolla 4,6/5. Useat ammattilaiset ovat kuvailleet 30 opintopisteen opintoja Suomen parhaiksi urheiluravitsemuksen saralla.

Koska yksi opintopiste vastaa 26,67 tunnin työpanosta, minulla on laskennallisesti 800 tuntia ohjattua opiskelua urheiluravitsemuksesta. 800 tuntia on iso luku, sillä esimerkiksi FAF Nutrition Coach -koulutus kestää 150 tuntia tai APT Personal Trainer -koulutus kestää 550 tuntia.

Urheiluravitsemuksen perusopintojen lisäksi olen suorittanut Trainer4Youn Voimavalmentaja-koulutuksen, johon kuuluu monipuolisesti eri voiman lajien koulutusta niin teoriassa kuin käytännössä. Voin siis sanoa, että minulla on niin ravitsemukseen kuin voimaharjoitteluun liittyvää ohjattua koulutusta.

Ohjatun koulutuksen lisäksi olen tutustunut tuhansien tuntien ajan kuntosalitreenaamiseen, ravitsemukseen, fysiologiaan, psykologiaan sekä uneen ja stressiin liittyviin aiheisiin. Lisäksi opiskelen asioita lisää joka päivä lukemalla tutkimuksia, tutkimusanalyyseja tai kirjoja. Olen erittäin luottavainen, että saat minulta laadukasta, tutkittuun tietoon perustuvaa valmennusta.

5. Miksi minun kannattaisi ostaa sinulta valmennusta?

Voit olla varma, että en tarjoaisi palvelujani, jos en uskoisi kykeneväni siihen tietojeni ja taitojeni puolesta. Tiedostan hyvin mahdolliset puutteet tietämyksessäni, enkä epäröi kieltäytyä yhteistyöstä tai ohjata sinua eteenpäin esimerkiksi ravitsemus- tai fysioterapeutin tai lääkärin palvelukseen, jos katson sen olevan tarpeellista.

Tiedän myös omakohtaisesti, miten oikeanlainen ravitsemus ja treenaaminen voivat vaikuttaa positiivisesti niin elämänlaatuun, terveyteen kuin kehonkoostumukseenkin.

Alla olevassa kuvassa vasemmalla olen minä silloin, kun söin miten sattuu, käytin paljon alkoholia enkä käytännössä harrastanut liikuntaa ollenkaan. Oikeanpuoleisessa, joitakin vuosia myöhemmin otetussa kuvassa olen soveltanut tieteellistä lähestymistapaa dieetillä, jonka aikana söin melkein päivittäin jäätelöä, suklaata tai muita herkkuja. Minun valmennuksessani ei harrasteta ruokia eliminoivia dieettejä, vaan pyritään muutoksiin itsekin harjoittamani joustavuuden kautta.

Nettivalmennus muutos
Minä 90- ja 72-kiloisena

Muut valmennuspalvelut

Mikäli et ole kiinnostunut viikoittaisesta valmennuksesta, mutta haluat kuitenkin apuani, sopiva ratkaisu sinulle on videopuhelu, joka voidaan toistaa tarvittaessa 1–3 kuukauden välein. Voin myös tehdä esimerkiksi yksittäisen saliohjelman, jos haluat treeniohjelmasi kuntoon.

Yllä mainittujen lisäksi teen ruokapäiväkirja-, sykevälivaihtelu- tai suoritustekniikka-analyyseja. Näiden hinta riippuu siitä, mitä kaikkea toimeksianto pitää sisällään.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Yhteydenotot

Kiinnostuitko tai haluatko tietää valmennuksesta lisää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@haataja.eu tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.