Etävalmennus Olli Haataja

Etävalmennus

En ota toistaiseksi vastaan uusia etävalmennusasiakkaita. Voit kuitenkin tiedustella, pystynkö mahdollisesti tarjoamaan sinulle yksittäisiä etävastaanottoja.

Haluatko lisää voimaa tai suorituskykyä? Haluatko myös parantaa kehonkoostumustasi asiantuntevassa ja yksilöllisessä ohjauksessa? Entä haluatko samalla arvokkaita, loppuelämääsi hyödyttäviä tietoja terveydestä, ravitsemuksesta, unesta ja stressistä? Jos haluat, etävalmennus on sinulle juuri sopiva palvelu!

Etävalmennus-tietopaketti Olli Haataja

Ota minuun yhteyttä sähköpostilla tai sivun alaosan yhteydenottolomakkeella ja kerro lyhyesti tilanteestasi ja tavoitteistasi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Voit myös jättää vain yhteystietosi tai vaikka Skype-tunnuksesi, niin otan sinuun myöhemmin yhteyttä. Koska haluan pitää valmennukseni tason erittäin korkealla, voin ottaa kerralla vain rajoitetun määrän valmennettavia. Kannattaa siis ottaa yhteyttä pikimmiten ennen kuin valmennuspaikat täyttyvät!

Otettuasi yhteyttä vastaan sinulle niin pian kuin mahdollista, ja saat rehellisen arvioni siitä, tuletko hyötymään valmennuksestani. Mikäli uskon pystyväni auttamaan sinua, teemme yhdessä alkukartoituksen. Alkukartoituksessa selvitämme erittäin kattavasti muun muassa treeni-, paino- ja terveyshistoriasi, jotta saamme käynnistettyä valmennuksen tehokkaasti.

Alkukartoituksen jälkeen saat minulta yksilöllisen treeniohjelman sekä ravinto- ja terveysohjausta. Pääset osallistumaan yhdessä sinua koskevaan päätöksentekoon — ylhäältä päin tapahtuva käskytys ei ole toimiva ratkaisu valmennukseen sitoutumisen kannalta. Yhteistyömme alussa lähetän sinulle myös noin 12 000 sanan pituisen Tervetuloa valmennettavaksi -dokumentin, jossa on tietoa valmennuksen käytännön asioista sekä vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Yhteydenpidon laajuus riippuu omista toiveistasi. Kerran viikossa olemme yhteydessä laajemmin sähköpostin, Skypen, Discordin, puhelimen tai muun sinulle sopivan yhteydenpitotavan välityksellä. Ennen yhteydenpitoa kerrot minulle viikon kuulumisista, sisältäen raportoinnit treeneistä, ruokailuista ja muista viikon aikana ilmenneistä asioista. Lisäksi minulta voi luonnollisesti kysyä kysymyksiä mihin tahansa mieltä askarruttaviin asioihin liittyen.

Yhteydenpidon aikana käymme läpi kuluneen viikon tapahtumia, viikkoraporttia ja tulevaa, joiden perusteella sovimme seuraavan viikon kulusta treenien ja ravitsemuksen suhteen. Lisäksi voimme olla viikon mittaan yhteydessä esimerkiksi WhatsAppin välityksellä ytimekkäämpien asioiden merkeissä. Yhteydenpidon, palautteesi ja elämäntilanteiden muutosten perusteella muokkaamme treeniohjelmaa ja muuta ohjeistusta niin, että sinulla on aina käytössäsi ajantasaiset ja toimivat menetelmät tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Etävalmennus maksaa 89 euroa kuukaudessa. Laskutus tapahtuu niin, että lähetän sinulle alkavan valmennuskuukauden alussa laskun sähköpostilla. 

Olen äärimmäisen luottavainen, että minun valmennuksessani saat erittäin merkittävää vastinetta rahoillesi, mutta mikäli et ole kuitenkaan tyytyväinen valmennuksen tasoon, saat ensimmäisen kuukauden jälkeen rahat takaisin. Koska valmennus on kuukausittaista, voit lopettaa valmennuksen halutessasi heti, jos niin haluat.

Etävalmennus — kysymyksiä ja vastauksia

1. Millaisia asiakkaita haet?

 • Ensisijaisesti yli 18-vuotiaita. Sukupuolellasi, nykyisellä ruokavaliollasi tai urheilulajillasi ei ole merkitystä.
  • Laihduttaminen ei kuulu alaikäisille, mutta ollessasi alaikäinen ruokavaliotasi voidaan kyllä yrittää muuttaa parempaan suuntaan lajista riippumatta.
  • Lajin ollessa minulle vieras voimme keskittyä valmennuksessa lajivalmennuksen sijaan pelkkään ravintovalmennukseen, joka onnistuu minulta kyllä missä tahansa lajissa.
  • Minulla on ollut ja voin myös valmentaa mielelläni asiakkaita, jotka ovat vegetaristeja tai vegaaneja
 • Sellaisia, joilla ei ole diagnosoitu syömishäiriötä
  • Syömishäiriöstä kärsivän ei tulisi laihduttaa missään olosuhteissa. Jos sinulla on diagnosoitu syömishäiriö, ota yhteyttä ravitsemusterapeuttiin. Tästä ei voida neuvotella.
 • Sellaisia, jotka eivät käytä anabolisia steroideja tai muita urheilussa kiellettyjä aineita
  • Tästäkään ei voida neuvotella. Minulla on tietyt periaatteet, joista pidän kiinni loppuun asti.
 • Kuntosalivalmennusta sisältävään valmennukseen mielellään jonkin verran treenitaustaa omaavia henkilöitä
  • Aloittelijan tulisi opetella kuntosaliharjoittelua mielellään fyysisesti läsnä olevan valmentajan seurassa. Jos olet aloittelija, saliohjelmasi tulee sisältämään paljon laitteilla tehtäviä suorituksia.

2. Et siis järjestä kasvokkain tapahtuvaa valmennusta?

Etävalmennus on tällä hetkellä paras vaihtoehto palveluistani kiinnostuneille, koska sitä on mahdollista tarjota laajemmalle joukolle, se tuo aikatauluihini joustavuutta ja koska välttelen muutenkin lähikontakteja näin korona-aikana.

Ota yhteyttä, jos haluat neuvotella kanssani kasvokkain tapahtuvasta valmennuksesta, sillä en sano kaikelle automaattisesti ei. Hinta on tällöin eri kuin netin kautta tapahtuvassa etävalmennuksessa.

3. Mikä on etävalmennuksen hinta?

89 € / kk. Hinta sisältää arvonlisäveron ja on voimassa toistaiseksi. Olen erittäin luottavainen siitä, että tällä hinnalla kyseessä on paras etävalmennus, mitä rahalla saa.

4. Millainen alaan liittyvä koulutus sinulla on?

Olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa keskiarvolla 4,6/5. Useat ammattilaiset ovat kuvailleet 30 opintopisteen opintoja Suomen parhaiksi urheiluravitsemuksen saralla.

Koska yksi opintopiste vastaa 26,67 tunnin työpanosta, minulla on laskennallisesti 800 tuntia ohjattua opiskelua urheiluravitsemuksesta. 800 tuntia on iso luku, sillä esimerkiksi FAF Nutrition Coach -koulutus kestää 150 tuntia tai APT Personal Trainer -koulutus kestää 550 tuntia.

Urheiluravitsemuksen perusopintojen lisäksi olen suorittanut Trainer4Youn Voimavalmentaja-koulutuksen, johon kuuluu monipuolisesti eri voiman lajien koulutusta niin teoriassa kuin käytännössä. Voin siis sanoa, että minulla on niin ravitsemukseen kuin voimaharjoitteluun liittyvää ohjattua koulutusta.

Ohjatun koulutuksen lisäksi olen tutustunut tuhansien tuntien ajan kuntosalitreenaamiseen, ravitsemukseen, fysiologiaan, psykologiaan sekä uneen ja stressiin liittyviin aiheisiin. Lisäksi opiskelen asioita lisää joka päivä lukemalla tutkimuksia, tutkimusanalyyseja tai kirjoja. Olen erittäin luottavainen, että saat minulta laadukasta, tutkittuun tietoon perustuvaa valmennusta.

Tällä hetkellä suoritan lisäksi 30 opintopisteen mittaisia urheiluravitsemuksen aineopintoja jälleen Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Olen suorittanut 2/5 kurssia, ja molempien suorittamieni kurssien arvosana oli 5.

5. Teetkö kestävyysharjoittelun ohjelmointia?

Kestävyysurheilu on hieno urheilumuoto, mutta valitettavasti en tällä hetkellä koe osaavani valmentaa tavoitteellista kestävyysurheilijaa. Voin kuitenkin vastata kestävyysurheilijan voimaharjoittelusta ja ravitsemusvalmennuksesta.

Muut valmennuspalvelut

Mikäli et ole kiinnostunut viikoittaisesta valmennuksesta, mutta haluat kuitenkin apuani, sopiva ratkaisu sinulle on etävastaanotto, joka voidaan toistaa tarvittaessa esimerkiksi 1–2 kuukauden välein. Voin myös tehdä esimerkiksi yksittäisen saliohjelman, jos haluat treeneihisi tehokkuutta ja tavoitteellisuutta.

Yllä mainittujen lisäksi teen ruokapäiväkirja-, sykevälivaihtelu- tai suoritustekniikka-analyyseja. Näiden hinta riippuu siitä, mitä kaikkea toimeksianto pitää sisällään.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Yhteydenotot

Kiinnostuitko tai haluatko tietää valmennuksesta lisää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@haataja.eu, teksti- tai WhatsApp-viesti numeroon 040 3645182 (voit myös käyttää tätä linkkiä) tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.