Etävalmennus ja muut palvelut

Mikäli etävalmennus kiinnostaa, olet tullut oikeaan paikkaan!

Alta voit lukea lisää siitä valmennuksien sisällöstä. Molemmat tarjoamani valmennukset pitävät sisällään ravintovalmennusta ja tarvittaessa myös voimaharjoitteluvalmennusta. Lisäksi minulta voi luonnollisesti kysyä kysymyksiä mihin tahansa mieltä askarruttaviin asioihin liittyen.

Etävalmennus Basicissa olemme yhteydessä yhtenä päivänä viikossa sähköpostin, Skypen, Discordin, puhelimen tai muun sinulle sopivan yhteydenpitotavan välityksellä. Tällöin käymme läpi kuluneen viikon tapahtumia, joiden perusteella sovimme seuraavan viikon kulusta treenien ja ravitsemuksen suhteen. Basic-valmennuksen hinta on 79 € / kk.

Etävalmennus Premium mahdollistaa yhteydenpidon sähköpostin, pikaviestien tai videopuhelujen välityksellä käytännössä aina, kun haluat, minkä lisäksi kerran viikossa on isomman viikkoyhteenvedon aika. Premiumissa voimme muokata nopeasti esimerkiksi harjoitusohjelmaa, minkä lisäksi vastauksia mahdollisiin treenaamiseen tai ravitsemukseen liittyviin kysymyksiin ei tarvitse odottaa viikon ajan. Premium-valmennuksen hinta on 99 € / kk.

Etävalmennus — kysymyksiä ja vastauksia

Millaisia asiakkaita haet?

 • Ensisijaisesti yli 18-vuotiaita. Sukupuolella, nykyisellä ruokavaliolla tai urheilulajilla ei ole merkitystä.
  • Laihduttaminen ei kuulu alaikäisille, mutta ruokavaliota voidaan kyllä yrittää muuttaa parempaan suuntaan lajista riippumatta.
  • Lajin ollessa minulle vieras voimme keskittyä valmennuksessa lajivalmennuksen sijaan pelkkään ravintovalmennukseen, joka onnistuu minulta kyllä missä tahansa lajissa.
  • Minulla on ollut ja voin myös valmentaa mielelläni asiakkaita, jotka ovat vegetaristeja tai vegaaneja
 • Sellaisia, joilla ei ole diagnosoitu syömishäiriötä
  • Syömishäiriöstä kärsivän ei tulisi laihduttaa missään olosuhteissa. Syömishäiriötapaukset kuuluvat ravitsemusterapeuteille. Tästä ei voida neuvotella.
 • Sellaisia, jotka eivät käytä anabolisia steroideja tai muita urheilussa kiellettyjä aineita
  • Tästäkään ei voida neuvotella. Minulla on tietyt periaatteet, joista pidän kiinni loppuun asti.
 • Kuntosalivalmennusta sisältävään valmennukseen jonkin verran treenitaustaa omaavia henkilöitä
  • Aloittelijan tulee opetella kuntosaliharjoittelua fyysisesti läsnä olevan valmentajan seurassa. En voi siten tarjota valmennusta aloittelijoille, jotka eivät ole oululaisia. Ravintovalmennus onnistuu toki netin välityksellä myös aloittelijoille.

Et siis järjestä kasvokkain tapahtuvaa valmennusta?

Nettivalmennus on tällä hetkellä paras vaihtoehto palveluistani kiinnostuneille, koska sitä on mahdollista tarjota laajemmalle joukolle ja se tuo aikatauluihini joustavuutta. Ota yhteyttä, jos haluat neuvotella kanssani kasvokkain tapahtuvasta valmennuksesta, sillä en sano kaikelle automaattisesti ei. Hinta on tällöin eri kuin netin kautta tapahtuvassa valmennuksessa.

Kuinka paljon valmennus maksaa?

79 € / kk (Etävalmennus Basic) tai 99 € / kk (Etävalmennus Premium). Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Onko sinulla rahat takaisin -takuuta?

Olen äärimmäisen luottavainen, että minun valmennuksessani saat erittäin merkittävää vastinetta rahoillesi. Mikäli et ole kuitenkaan tyytyväinen valmennuksen tasoon, saat ensimmäisen kuukauden jälkeen rahat takaisin Etävalmennus Basicin tai Premiumin asiakkaana.

Onko sinulla alaan liittyvä koulutusta?

Minulla ei ole Personal Trainerin koulutusta, mutta olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Useat ammattilaiset ovat kuvailleet 30 opintopisteen opintoja Suomen parhaiksi urheiluravitsemuksen saralla. 7 kurssin arvosanojen keskiarvoni oli 4,6/5.

Koska yksi opintopiste vastaa 26,67 tunnin työpanosta, minulla on laskennallisesti 800 tuntia ohjattua opiskelua urheiluravitsemuksesta. Kun asiat laittaa perspektiiviin, nämä opinnot käsittävät yli 5 kertaa enemmän työtä kuin mitä kuluu esimerkiksi FAF Nutrition Coach -koulutukseen (150 tuntia) tai melkein puolet enemmän, kuin mitä kuuluu koko APT Personal Trainer -koulutukseen (550 tuntia).

Ohjatun koulutuksen lisäksi olen tutustunut tuhansien tuntien ajan kuntosalitreenaamiseen, ravitsemukseen, fysiologiaan, psykologiaan sekä uneen ja stressiin liittyviin aiheisiin. Lisäksi opiskelen asioita lisää joka päivä. Olen erittäin luottavainen, että saat minulta laadukasta, tutkittuun tietoon perustuvaa valmennusta.

Miksi minun kannattaisi ostaa sinulta valmennusta?

Voit olla varma, että en tarjoaisi palvelujani, jos en uskoisi kykeneväni siihen tietojeni ja taitojeni puolesta. Tiedostan hyvin mahdolliset puutteet tietämyksessäni, enkä epäröi kieltäytyä yhteistyöstä tai ohjata sinua eteenpäin esimerkiksi ravitsemus- tai fysioterapeutin tai lääkärin palvelukseen, jos katson sen olevan tarpeellista.

Tiedän myös omakohtaisesti, miten oikeanlainen ravitsemus ja treenaaminen voivat vaikuttaa positiivisesti niin elämänlaatuun, terveyteen kuin kehonkoostumukseenkin.

Alla olevassa kuvassa vasemmalla olen minä silloin, kun söin miten sattuu, käytin paljon alkoholia enkä käytännössä harrastanut liikuntaa ollenkaan. Oikeanpuoleisessa, joitakin vuosia myöhemmin otetussa kuvassa olen soveltanut tieteellistä lähestymistapaa dieetillä, jonka aikana söin melkein päivittäin jäätelöä, suklaata tai muita herkkuja. Minun valmennuksessani ei harrasteta ruokia eliminoivia dieettejä, vaan pyritään muutoksiin itsekin harjoittamani joustavuuden kautta.

Etävalmennus muutos
Minä 90-kiloisena vs. 72-kiloisena

Muut valmennuspalvelut

Voin myös tehdä esimerkiksi yksittäisiä treeniohjelmia ja ruokapäiväkirja-, sykevälivaihtelu– tai suoritustekniikka-analyyseja, jos et ole kiinnostunut viikoittaisesta valmennuksesta. Lisäksi voimme esimerkiksi keskustella videopuhelun välityksellä 1–3 kuukauden välein. Näiden hinta riippuu siitä, mitä kaikkea toimeksianto pitää sisällään.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Yhteydenotot

Kiinnostuitko tai haluatko tietää valmennuksesta lisää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info (at) haataja.eu tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, mutta lupaan vastata nopeasti ja antaa sinulle rehellisen arvion siitä, tuletko hyötymään valmennuksestani.

Koska haluan pitää valmennuksen tason korkealla, voin ottaa kerralla vain rajoitetun määrän valmennettavia. Kannattaa siis ottaa yhteyttä pikimmiten, ennen kuin valmennuspaikat täyttyvät.