Olli Haataja podcast

Syksystä 2018 lähtien blogikirjoitusteni ohessa julkaistaan myös podcast. Podcastissa käydään läpi samaa aihetta kuin blogikirjoituksessakin, mutta yleensä tiivistetymmässä muodossa. Tärkeät kohdat ja asioiden soveltaminen käytännössä eivät jää kuitenkaan koskaan käsittelemättä.

Joskus podcasteissani on mukana myös mielenkiintoisia vieraita, kuten terveysvaikuttajia ja valmentajia. Tällaisissa tapauksissa en välttämättä julkaise podcast-jakson aiheesta erillistä blogikirjoitusta muuten kuin tiedotusmielessä.

Blogikirjoituksiini upotetun soittimen ohella voit kuunnella podcastejani jokaisessa suositussa alustassa, kuten alle linkatussa 13 alustassa. Suosittelen lämpimästi joko tilaamaan podcastini RSS-syötteen tai klikkaamaan alta mieleisesi palvelun linkkiä ja tilaamaan siellä kanavani, jotta et jäisi paitsi uusista jaksoistani.

SoundCloudin web-versiosta tai blogikirjoitukseen upotetusta soittimesta voit myös ladata itsellesi jaksot esimerkiksi mp3-soittimella kuuntelua varten (lataan jaksot SoundCloudiin pakkaamattomana wav-tiedostona, joten yhden jakson tiedostokoko voi tosin olla jopa 500–600 Mb). Myös ainakin Spotifyssa, iTunesissa, Google Podcastissa sekä Stitcherissä voit ladata jaksot laitteellesi offline-kuuntelua varten.

Jos podcastini sattuu uupumaan vielä lempipalvelustasi, lähetä minulle viestiä alla olevalla lomakkeella, niin hoidan asian kuntoon!