Satokauden smoothiet

Olli Haataja

Olen oululainen 29-vuotias opiskelija, yrittäjä ja toinen Otavan kustantaman, jo noin 5000 kappaletta myyneen Satokauden smoothiet -tietokirjan kirjoittajista. Olen kiinnostunut voimaharjoitteluun, (urheilu)ravitsemukseen, laihduttamiseen ja terveyteen liittyvistä aiheista niin harrastuksen kuin työn puolesta. Olen suorittanut urheiluravitsemuksen opintoja avoimessa yliopistossa, minkä lisäksi luen viikoittain edellä mainittuihin aiheisiin liittyvää tieteellistä kirjallisuutta pysyäkseni niistä ajan tasalla. Mikäli olet kiinnostunut näistä aiheista, tunnet olosi kotoisaksi lukiessasi tätä blogia, sillä kirjoitukseni käsittelevät juuri näitä aiheita.  
Olli Haataja

Minulle tieteen merkitys on merkittävä, ja kirjoitukseni perustuvatkin tieteelliseen näyttöön. Olen viettäyt ja tulen viettämään käsittelemieni aiheiden parissa tuhansia tunteja aikaa, jotta voisin yhdistää tietoni eheiksi, tiedettä ja käytäntöä yhdisteleviksi kokonaisuuksiksi. Kirjoitusteni ainut tavoite on tuottaa lukijoilleni lisäarvoa.

Aikaisempaa urheilutaustaa minulla on pesäpallosta ja salibandysta. Kuntosaliharjoittelun aloitin ylipainoisena ja huonokuntoisena pitkän urheilutauon jälkeen helmikuussa 2010. Kiinnostuttuani treenaamisen ja ravitsemuksen tieteellisestä puolesta perustin tämän sivuston tammikuussa 2014. Ensimmäiset treenivuoteni keskityin kehonkoostumuksen muokkaukseen, mutta nyttemmin treenaan ensisijaisesti voiman kehittäminen mielessä. Tämänhetkiset, salilla noin 75-kiloisena tekemäni ennätykset ovat 190kg (kyykky), 120kg (penkkipunnerrus) ja 217,5kg (maastaveto).

Seuraa blogiani ja minua

Vanhoja kirjoituksiani pääset lukemaan usealla eri tavalla, muun muassa klikkaamalla eri aiheita käsitteleviä kategorioita, kuten ravitsemustatreenaamista, lisäravinteita ja laihduttamista. Olen myös kirjoittanut vieraskirjoituksia, esimerkiksi kyykkäämisestä Juha Hulmin eli Lihastohtorin blogiin. Huomaathan kuitenkin, että yli ½ vuotta vanhat kirjoitukseni saattavat sisältää jo vanhentunutta tietoa tai sisältöä, josta en ole enää samaa mieltä kuin ennen.

Jotta saisit tiedon uusista blogikirjoituksistani, se onnistuu esimerkiksi

Minulla on myös Periscope– ja Snapchat-tilit, joita käytän tosin nykyään erittäin harvoin.

Yhteydenotot ja valmennuspalvelut

Mikäli olet kiinnostunut tekemään kaupallista yhteistyötä kanssani, haluat antaa palautetta kirjoituksistani tai haluat kysyä minulta lyhyitä kysymyksiä, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info (at) haataja.eu. 

Jos sinua kiinnostaa valmennusyhteistyö esimerkiksi ravintovalmennuksen, treeniohjelman tai suoritustekniikoiden merkeissä, lue täältä lisää ja ota yhteyttä, niin mietitään paras ratkaisu tilanteeseesi.

Sähköpostin lisäksi voit ottaa halutessasi minuun yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.