Olli Haataja kuva

Olli Haataja

Mukava, että olet kiinnostunut minusta! Olen ouluainen voimavalmentaja, urheiluravitsemuksen asiantuntija ja toinen Satokauden smoothiet– ja E-urheilijan suorituskykyopas -kirjojen tekijöistä.

Kuntosaliharjoitteluun, ravitsemukseen ja terveyteen liittyvät aiheet ovat suuria intohimojani ja haluan oppia niistä koko ajan lisää. Jos sinäkin olet kiinnostunut salitreenistä, ravitsemuksesta ja terveydestä, tunnet täällä olosi kotoisaksi: useimmat kirjoitukseni liittyvät juuri näihin teemoihin.  

Tieteelliset tutkimukset ovat merkittävä päätöksentekoni ohjaaja: niin kirjoitukseni, podcastini kuin olligraafini ovatkin näyttöön perustuvia. Olen opiskellut urheiluravitsemusta Itä-Suomen yliopistossa, minkä lisäksi luen päivittäin eri aiheisiin liittyviä tutkimuksia tai kirjoja syventääkseni tietämystäni. Olen viettänyt ja tulen viettämään käsittelemieni aiheiden parissa tuhansia tunteja aikaa, jotta voisin yhdistää tietoni sinua palveleviksi, tiedettä ja käytäntöä yhdistäviksi kokonaisuuksiksi. Kriittistä ajattelua ja tiedelukutaitoa olen jalostanut myös Oulun yliopistossa, josta olen melkein valmis tietojenkäsittelytieteiden filosofian maisteri.

Haluan parantaa maailmaa blogiteksti, infograafi ja podcast kerrallaan. Onnistun siinä pitämällä mielessä sisältöni ainoan tavoitteen, lisäarvon tuottamisen sinulle. Vaihdossa täällä kuluttamastasi ajasta saat tarkkaa, kattavaa ja ennen kaikkea sinua hyödyttävää tietoa.

Aikaisempaa urheilutaustaa minulla on pesäpallosta ja salibandysta. Kuntosaliharjoittelun aloitin ylipainoisena ja huonokuntoisena helmikuussa 2010. Kiinnostuttuani treenaamisen ja ravitsemuksen tieteellisestä puolesta perustin blogini tammikuussa 2014. Ensimmäiset treenivuoteni keskityin kehonmuokkaukseen, mutta nykyään treenaan ensisijaisesti voiman kehittämiseksi. 75-kiloisena tekemäni ennätykset ovat 190 kg (kyykky), 120 kg (penkkipunnerrus) ja 217,5 kg (maastaveto).

Seuraa blogiani ja minua

Vanhoja kirjoituksiani pääset lukemaan esimerkiksi klikkaamalla blogin kategorioita, kuten ravitsemustatreenaamista, lisäravinteita ja laihduttamista. Huomaathan kuitenkin, että yli puoli vuotta vanhat kirjoitukset saattavat sisältää jo vanhentunutta tietoa tai sisältöä, josta en ole samaa mieltä kuin ennen.

Ylivoimaisesti paras tapa saada tieto uusista kirjoituksistani on uutiskirjeeni tilaaminen, koska ilmoitan kirjoituksistani ja podcasteistani ensimmäisenä uutiskirjeeni tilaajille. Lisäksi saat hyödyllisen, uutiskirjeen tilaajille tarkoitetun 24 vinkkiä parempaan uneen -dokumentin.

Blogin tai minun seuraaminen muilla tavoilla onnistuu esimerkiksi

Yhteydenotot ja valmennus

Jos haluat tehdä kaupallista yhteistyötä kanssani, antaa palautetta kirjoituksistani tai haluat kysyä lyhyitä kysymyksiä, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info (at) haataja.eu. 

Jos sinua kiinnostaa henkilökohtainen, järkevä ja toimiva valmennus, lue lisää Etävalmennus-sivulta ja ota rohkeasti yhteyttä.

Halutessasi voit ottaa minuun yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

    Nettivalmennus banneri isompi