Satokauden smoothiet

Olli Haataja

Olen 29-vuotias opiskelija, yrittäjä ja toinen Otavan kustantaman Satokauden smoothiet -tietokirjan kirjoittajista. Harrastuksen ja osin työnkin puolesta olen kiinnostunut voimaharjoitteluun, (urheilu)ravitsemukseen, laihduttamiseen ja terveyteen liittyvistä aiheista. Luen viikoittain näihin aiheisiin liittyvää tieteellistä kirjallisuutta pysyäkseni niistä ajan tasalla. Mikäli olet kiinnostunut näistä aiheista, tunnet olosi kotoisaksi lukiessasi tätä blogia, sillä kirjoitan näistä aiheista suurimman osan ajasta.  
Olli Haataja

Minulle tieteen merkitys on merkittävä, ja kirjoitukseni perustuvatkin tieteelliseen näyttöön. Olen viettäyt ja tulen viettämään käsittelemieni aiheiden parissa tuhansia tunteja aikaa, jotta voisin yhdistää tietoni eheiksi, tiedettä ja käytäntöä yhdisteleviksi kokonaisuuksiksi. Kirjoitusteni ainut tavoite on tuottaa lukijoilleni lisäarvoa.

Aikaisempaa urheilutaustaa minulla on pesäpallosta ja salibandysta. Kuntosaliharjoittelun aloitin ylipainoisena ja huonokuntoisena pitkän urheilutauon jälkeen helmikuussa 2010. Kiinnostuttuani treenaamisen ja ravitsemuksen tieteellisestä puolesta perustin blogini tammikuussa 2014. Ensimmäiset treenivuoteni keskityin kehonkoostumuksen muokkaukseen, mutta nyttemmin treenaan voimanostokisat mielessä. Tämänhetkiset, salilla noin 75-kiloisena tekemäni ennätykset ovat 190kg (kyykky), 120kg (penkkipunnerrus) ja 217,5kg (maastaveto).

Seuraa blogiani ja minua

Vanhoja kirjoituksiani pääset lukemaan usealla eri tavalla, muun muassa klikkaamalla eri aiheita käsitteleviä kategorioita, kuten ravitsemustatreenaamista, lisäravinteita ja laihduttamista. Olen myös kirjoittanut vieraskirjoituksia, esimerkiksi kyykkäämisestä Juha Hulmin eli Lihastohtorin blogiin. Huomaathan kuitenkin, että yli ½ vuotta vanhat kirjoitukseni saattavat sisältää jo vanhentunutta tietoa tai sisältöä, josta en ole enää samaa mieltä kuin ennen.

Jotta saisit tiedon uusista blogikirjoituksistani, se onnistuu esimerkiksi

  • tykkäämällä blogini Facebook-sivusta
    • valitse seuraamisvaihtoehdoksi ”Katso ensin”, niin uudet julkaisuni näkyvät ensimmäisenä uutisvirrassa
  • tilaamalla blogini RSS-syöte
  • liittymällä sähköpostilistalleni
    • tilattuasi saat viestin, jossa olevaa linkkiä tulee klikata tilauksen vahvistamiseksi. Jos et saanut viestiä, tarkista roskapostikansio.
  • seuraamalla minua Twitterissä
  • seuraamalla minua Instagramissa tai
  • liittymällä blogin lukijaksi Bloglovinissa

Minulla on myös Periscope– ja Snapchat-tilit, joita käytän tosin nykyään erittäin harvoin.

Yhteydenotot ja nettivalmennus

Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssani, haluat antaa palautetta kirjoituksistani tai haluat kysyä minulta lyhyitä kysymyksiä, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info (at) haataja.eu. 

Jos sinua kiinnostaa valmennusyhteistyö esimerkiksi ravintoasioiden, treeniohjelman tai suoritustekniikoiden merkeissä, ota yhteyttä, niin mietitään paras ratkaisu tilanteeseesi.

Sähköpostin lisäksi voit ottaa halutessasi minuun yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä minulle yksityisviestin Facebookissa.