Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!

Olli Haataja – valmentaja & tietokirjailija

Moi! Mukava, että olet kiinnostunut minusta! Olen oululainen valmentaja ja toinen Otavan kustantaman, noin 5000 kappaletta myyneen Satokauden smoothiet -tietokirjan kirjoittajista. Kuntosaliharjoittelu, ravitsemus sekä terveys ovat suuria intohimojani ja haluan oppia niistä koko ajan lisää. Olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa, minkä lisäksi luen miltei päivittäin näihin aiheisiin liittyvää tieteellistä kirjallisuutta tullakseni paremmaksi valmentajaksi ja urheilijaksi.

Mikäli olet kiinnostunut terveydestä, ravitsemuksesta ja treenaamisesta, tunnet olosi hyvin kotoisaksi lukiessasi tätä blogia. Useimmat blogikirjoitukseni liittyvät juuri näihin teemoihin.  

Olli Haataja

Pidän tieteellistä tutkimusta merkittävänä päätöksentekoani ohjaavana voimana, joten kirjoitukseni perustuvatkin pitkälti tieteelliseen näyttöön. Olen viettänyt ja tulen viettämään käsittelemieni aiheiden parissa tuhansia tunteja aikaa, jotta voisin yhdistää tietoni sinua palveliviksi, tiedettä ja käytäntöä yhdisteleviksi kokonaisuuksiksi sekä auttaakseni asiakkaitani etenemään kohti tavoitteitaan.

Minä haluan parantaa maailmaa blogiteksti kerrallaan. Onnistun siinä pitämällä mielessä kirjoitusteni ainoan tavoitteen, joka on lisäarvon tuottaminen sinulle. Vaihdossa täällä kuluttamastasi ajasta saat mahdollisimman tarkkaa, objektiivista, arvokasta ja kattavaa tietoa, jota voit hyödyntää elämäsi jokaisena päivänä.

Aikaisempaa urheilutaustaa minulla on pesäpallosta ja salibandysta, mutta nykyisen harrastukseni, kuntosaliharjoittelun aloitin ylipainoisena ja huonokuntoisena pitkän urheilutauon jälkeen helmikuussa 2010. Kiinnostuttuani treenaamisen ja ravitsemuksen tieteellisestä puolesta aloitin kirjoittamaan tätä blogia tammikuussa 2014. Ensimmäiset treenivuoteni keskityin kehonkoostumuksen muokkaukseen, mutta nyttemmin treenaan ensisijaisesti voiman kehittämiseksi. Tämänhetkiset, salilla noin 75-kiloisena tekemäni ennätykset ovat 190kg (kyykky), 120kg (penkkipunnerrus) ja 217,5kg (maastaveto).

Seuraa blogiani ja minua

Vanhoja kirjoituksiani pääset lukemaan esimerkiksi klikkaamalla blogini kategorioita, kuten ravitsemustatreenaamista, lisäravinteita ja laihduttamista. Huomaathan kuitenkin, että vaikka saatankin päivittää vanhoja kirjoituksiani, yli 6 kuukautta vanhat kirjoitukseni saattavat sisältää jo vanhentunutta tietoa tai sisältöä, josta en ole välttämättä samaa mieltä kuin ennen.

Jotta saisit tiedon uusista blogikirjoituksistani, paras tapa siihen on uutiskirjeeni tilaaminen. Ilmoitan uusista kirjoituksistani aina ensimmäisenä uutiskirjeeni tilaajille, minkä lisäksi saat arvokkaan, vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitetun 24 vinkkiä parempaan uneen -dokumentin.

Blogin ja minun seuraaminen muilla tavoilla onnistuu esimerkiksi

Yhteydenotot ja valmennus

Mikäli olet kiinnostunut tekemään kaupallista yhteistyötä kanssani, haluat antaa palautetta kirjoituksistani tai haluat kysyä minulta lyhyitä kysymyksiä, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info (at) haataja.eu. 

Jos sinua kiinnostaa henkilökohtainen, järkevä ja toimiva valmennus, lue lisää Nettivalmennus-sivulta ja ota yhteyttä, niin mietitään paras ratkaisu tilanteeseesi.

Sähköpostin lisäksi voit ottaa halutessasi minuun yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!