Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!

Olli Haataja

Olen oululainen 30-vuotias yrittäjä, valmentaja ja toinen Otavan kustantaman, noin 5000 kappaletta myyneen Satokauden smoothiet -tietokirjan kirjoittajista. Olen kiinnostunut voimaharjoitteluun, ravitsemukseen ja urheiluravitsemukseen sekä terveyteen liittyvistä aiheista niin harrastuksen kuin työni puolesta: Olen suorittanut urheiluravitsemuksen opintoja avoimessa yliopistossa, minkä lisäksi luen miltei päivittäin sivustoni aihepiiriin liittyvää tieteellistä kirjallisuutta ja valmennan asiakkaitani kohti tavoitteitaan.

Mikäli olet kiinnostunut terveydestä, ravitsemuksesta ja treenaamisesta, tunnet olosi hyvin kotoisaksi lukiessasi tätä blogia, sillä ne ovat tämän sivuston kantavia teemoja.  

Olli Haataja

Pidän tieteellistä tutkimusta merkittävänä päätöksentekoa ohjaavana voimana, joten kirjoitukseni perustuvatkin pitkälti tieteelliseen näyttöön. Olen viettänyt ja tulen viettämään käsittelemieni aiheiden parissa tuhansia tunteja aikaa, jotta voisin yhdistää tietoni eheiksi, tiedettä ja käytäntöä yhdisteleviksi kokonaisuuksiksi.

Kirjoitusteni ainut tavoite on tuottaa sinulle lisäarvoa. Vaihdossa sivustollani kuluttamastasi ajasta saat mahdollisimman tarkkaa, objektiivista ja kattavaa tietoa, jota voit hyödyntää omassa elämässäsi, esimerkiksi saavuttaaksesi tavoitteesi turvallisemmin, terveellisemmin ja tehokkaammin.

Aikaisempaa urheilutaustaa minulla on pesäpallosta ja salibandysta. Kuntosaliharjoittelun aloitin ylipainoisena ja huonokuntoisena pitkän urheilutauon jälkeen helmikuussa 2010. Kiinnostuttuani treenaamisen ja ravitsemuksen tieteellisestä puolesta perustin tämän sivuston tammikuussa 2014. Ensimmäiset treenivuoteni keskityin kehonkoostumuksen muokkaukseen, mutta nyttemmin treenaan ensisijaisesti voiman kehittäminen mielessä. Tämänhetkiset, salilla noin 75-kiloisena tekemäni ennätykset ovat 190kg (kyykky), 120kg (penkkipunnerrus) ja 217,5kg (maastaveto).

Seuraa blogiani ja minua

Vanhoja kirjoituksiani pääset lukemaan usealla eri tavalla, muun muassa klikkaamalla eri aiheita käsitteleviä kategorioita, kuten ravitsemustatreenaamista, lisäravinteita ja laihduttamista. Olen myös kirjoittanut vieraskirjoituksia, esimerkiksi kyykkäämisestä Juha Hulmin eli Lihastohtorin blogiin. Huomaathan kuitenkin, että vaikka saatankin päivittää vanhoja kirjoituksiani, yli 6 kuukautta vanhat kirjoitukseni saattavat sisältää jo vanhentunutta tietoa tai sisältöä, josta en ole välttämättä samaa mieltä kuin ennen.

Jotta saisit tiedon uusista blogikirjoituksistani, se onnistuu esimerkiksi

Yhteydenotot ja valmennuspalvelut

Mikäli olet kiinnostunut tekemään kaupallista yhteistyötä kanssani, haluat antaa palautetta kirjoituksistani tai haluat kysyä minulta lyhyitä kysymyksiä, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info (at) haataja.eu. 

Jos sinua kiinnostaa valmennusyhteistyö esimerkiksi ravintovalmennuksen, treeniohjelman tai suoritustekniikoiden merkeissä, lue lisää etävalmennus-sivulta ja ota yhteyttä, niin mietitään paras ratkaisu tilanteeseesi.

Sähköpostin lisäksi voit ottaa halutessasi minuun yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.