Mukava, että olet kiinnostunut minusta! Olen oululainen valmentaja ja toinen Satokauden smoothiet -tietokirjan kirjoittaja. Voimaharjoittelu, ravitsemus sekä terveys ovat suuria intohimojani ja haluan oppia niistä koko ajan lisää.

Jos sinäkin olet kiinnostunut terveydestä, ravitsemuksesta ja salitreenistä, tunnet täällä olosi kotoisaksi: useimmat kirjoitukseni liittyvät juuri näihin teemoihin.  

Olli Haataja

Tieteelliset tutkimukset ovat merkittävä päätöksentekoni ohjaaja, joten kirjoitukseni ja niistä tehdyt podcastit perustuvat pitkälti tieteelliseen näyttöön. Olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen yliopistossa, minkä lisäksi luen päivittäin asiaankuuluvaa kirjallisuutta tullakseni paremmaksi valmentajaksi ja urheilijaksi. Olen viettänyt ja tulen viettämään käsittelemieni aiheiden parissa tuhansia tunteja aikaa, jotta voisin yhdistää tietoni sinua palveleviksi, tiedettä ja käytäntöä yhdistäviksi kokonaisuuksiksi. Kriittistä ajattelua ja tiedelukutaitoa olen jalostanut Oulun yliopistossa, josta olen melkein valmis tietojenkäsittelytieteiden filosofian maisteri.

Haluan parantaa maailmaa blogiteksti kerrallaan. Onnistun siinä pitämällä mielessä kirjoitusteni ainoan tavoitteen, joka on lisäarvon tuottaminen sinulle. Vaihdossa täällä kuluttamastasi ajasta saat tarkkaa, arvokasta ja kattavaa tietoa, jota voit hyödyntää päivittäin.

Aikaisempaa urheilutaustaa minulla on pesäpallosta ja salibandysta. Kuntosaliharjoittelun aloitin ylipainoisena ja huonokuntoisena pitkän urheilutauon jälkeen helmikuussa 2010. Kiinnostuttuani treenaamisen ja ravitsemuksen tieteellisestä puolesta perustin blogini tammikuussa 2014. Ensimmäiset treenivuoteni keskityin kehonkoostumuksen muokkaamiseen, mutta nykyään treenaan ensisijaisesti voiman kehittämiseksi. Tämänhetkiset, 75-kiloisena tekemäni ennätykset ovat 190kg (kyykky), 120kg (penkkipunnerrus) ja 217,5kg (maastaveto).

Seuraa blogiani ja minua

Vanhoja kirjoituksiani pääset lukemaan esimerkiksi klikkaamalla blogin kategorioita, kuten ravitsemustatreenaamista, lisäravinteita ja laihduttamista. Huomaathan kuitenkin, että yli puoli vuotta vanhat kirjoitukseni saattavat sisältää jo vanhentunutta tietoa tai sisältöä, josta en ole enää samaa mieltä.

Ylivoimaisesti paras tapa saada tieto uusista kirjoituksistani on uutiskirjeeni tilaaminen, koska ilmoitan kirjoituksistani ja podcasteistani ensimmäisenä uutiskirjeeni tilaajille. Lisäksi saat hyödyllisen, uutiskirjeen tilaajille tarkoitetun 24 vinkkiä parempaan uneen -dokumentin.

Blogin tai minun seuraaminen muilla tavoilla onnistuu esimerkiksi

Yhteydenotot ja valmennus

Jos haluat tehdä kaupallista yhteistyötä kanssani, antaa palautetta kirjoituksistani tai haluat kysyä lyhyitä kysymyksiä, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info (at) haataja.eu. 

Jos sinua kiinnostaa henkilökohtainen, järkevä ja toimiva valmennus, lue lisää Nettivalmennus-sivulta ja ota rohkeasti yhteyttä.

Halutessasi voit ottaa minuun yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Nettivalmennus banneri isompi