Joihinkin kirjoituksiini saattaa liittyä kaupallista yhteistyötä. Tällaisissa tilanteessa olen ilmaissut selkeästi, että tuote on saatu tai että kirjoitukseen liittyy kaupallista yhteistyötä. Ilmoitan yhteistyöstä esimerkiksi maininnalla tekstissä, kursivoidulla tekstillä, tähdillä tai lisäämällä kirjoitukset Yhteistyö-avainsanan alle.

Suhtaudun erittäin vakavasti avoimuuteen yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä: tässä blogissa ei harrasteta ikinä piilomainontaa. En myöskään tee koskaan yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, joiden tuotteet eivät ole mielestäni laadukkaita tai ne ovat huijausta. En ole valmis ottamaan rahallista tai materiaalista korvausta vastaan sellaisilta yrityksiltä, joiden tuotteita en voisi kuvitella käyttäväni ilman yhteistyökuvioitakaan.

Kiinnostaako yhteistyö kanssani?

Teen mielelläni yhteistyötä yrityksenne kanssa, jos vain pääsemme yhteisymmärrykseen yhteistyön toteutuksesta. Voimme sopia yhteistyön toteutuksesta tarkemmin yksityisesti, mutta erilaisia yhteistyön muotoja voisivat esimerkiksi olla:

  • informatiivinen artikkeli valitsemastanne aiheesta tai tuotteesta joko kotisivuillenne tai minun sivuilleni
  • tuotearvostelu tuotteestanne joko teksti- tai videomuodossa sivuilleni tai YouTubeen
  • podcast-jakso valitsemastanne aiheesta
  • julkaisu sosiaalisessa mediassa (esimerkiksi Instagram-julkaisu)
  • mainosbanneri sivuilleni

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, otathan yhteyttä minuun sähköpostilla osoitteeseen info (at) haataja.eu.

Entisiä yhteistyökumppaneita

Olen tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen yritysten kanssa: