Saliohjelma on loistava tuote, jos et voi tai halua sitoutua pidempiaikaiseen valmennukseeni ja haluat nostaa treenaamisesi uudelle tasolle.

Ota minuun yhteyttä, niin selvitämme ensin nykyisen tilanteesi, taitosi ja tavoitteesi esimerkiksi sähköpostin tai videopuhelun välityksellä. Sen jälkeen lähetän sinulle yksilöllisen, tavoitteisiisi sopivan ohjelman ja vastaan mahdollisiin ohjelmaa koskeviin kysymyksiin.

Saliohjelman hinta on 49 euroa. Jos haluat myöhemmin päivityksen tekemääni ohjelmaan, se maksaa 39 euroa.

Saliohjelma — kysymyksiä ja vastauksia


1. Kenelle teet saliohjelmia?


Niin miehille kuin naisille lajista riippumatta. Voin räätälöidä saliohjelmat eri lajien tarpeisiin: saliohjelma juoksijalle, jalkapalloilijalle tai pesäpalloilijalle ei ole minulle ongelma.

Myöskään treenikokemuksella ei ole väliä. Mahdollinen aloittelijan saliohjelma sisältää tosin paljon laitteilla tehtyjä harjoitteita, sillä vain niin voin taata, että ohjelmaan sisältyvät liikkeet suoritetaan turvallisesti.


2. Onko sinulla rahat takaisin -takuu?


Tilattuasi minulta saliohjelman varmistan ensin, että se sopii elämäntilanteeseesi, tavoitteisiisi ja mieltymyksiisi: en tee koskaan treeniohjelmia, joista treenaaja ei tykkää tai jotka eivät ole realistisesti toteutettavissa. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen saliohjelmaan sen kokeilun jälkeenkään, velvollisuuteni on lähettää sinulle uusi ja ilmainen saliohjelma.


3. Miksi minun kannattaisi maksaa tästä, kun ilmainen saliohjelma on vain Google-haun päässä!?


Olen perillä siitä, mitä viimeisin, tutkittu tieto kertoo lihasmassan ja -voiman kasvattamisesta, ja päivitän tietämystäni koko ajan. Kirjoittamani ohjelmat perustuvat siis tutkitusti toimiviin periaatteisiin. Harrastan myös itse voimanostoa ja yritän jatkuvasti parantaa niin omien kuin jatkuvien valmennusasiakkaideni treeniohjelmien toimivuutta.

Ilmainen saliohjelma ei ota huomioon esimerkiksi sitä, kuinka monta kertaa viikossa treenaaja kykenee käymään kuntosalilla, millainen hänen loukkaantumishistoriansa on tai millainen hänen fyysinen kuntonsa on. Yhteydenpitomme seurauksena voimme huomioida esimerkiksi nämä asiat treeniohjelmassa.

Minulla on myös korkea moraali, ja toisin kuin jotkut toiset valmentajat saattavat tehdä, en lähetä ikinä kenellekään valmiiksi koneellani olevaa ohjelmaa voittojen maksimoimiseksi.


4. Teetkö myös ravintovalmennusta?


Kyllä teen! Lue lisää nettivalmennus-sivulta. Voin myös tehdä sinulle pelkän ruokapäiväkirja-analyysin, jossa saat palautetta ruokailuistasi.

Yhteydenotot

Mikä kiinnostuit palveluistani, lähetä viestiä osoitteeseen info@haataja.eu tai käytä alla olevaa lomaketta. Vastaan sinulle vielä saman päivän aikana.

Nettivalmennus banneri iso