Nettivalmennus — laadukas ja henkilökohtainen kuntosali+ravintovalmennus etänä

Haluatko lisää voimaa tai suorituskykyä? Haluatko myös parantaa kehonkoostumustasi asiantuntevassa ja yksilöllisessä ohjauksessa? Entä haluatko samalla arvokkaita tietoja terveydestä, ravitsemuksesta, unesta ja stressistä, joista hyödyt loppuelämäsi ajan? Jos haluat, nettivalmennus on sinulle juuri sopiva palvelu!

Alta voit lukea lisää siitä valmennuksien sisällöstä. Molemmat tarjoamani valmennukset pitävät sisällään ravintovalmennusta ja tarvittaessa myös voimaharjoitteluvalmennusta. Lisäksi minulta voi luonnollisesti kysyä kysymyksiä mihin tahansa mieltä askarruttaviin asioihin liittyen.

Nettivalmennus Basicissa olemme yhteydessä yhtenä päivänä viikossa sähköpostin, Skypen, Discordin, puhelimen tai muun sinulle sopivan yhteydenpitotavan välityksellä. Tällöin käymme läpi kuluneen viikon tapahtumia, joiden perusteella sovimme seuraavan viikon kulusta treenien ja ravitsemuksen suhteen. Basic-valmennuksen hinta on 79 € / kk.

Nettivalmennus Premium mahdollistaa yhteydenpidon sähköpostin, pikaviestien tai videopuhelujen välityksellä käytännössä aina, kun haluat, minkä lisäksi kerran viikossa on isomman viikkoyhteenvedon aika. Premiumissa voimme muokata nopeasti esimerkiksi harjoitusohjelmaa, minkä lisäksi saat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiisi nopeasti. Premium-valmennuksen hinta on 99 € / kk.

Nettivalmennus — kysymyksiä ja vastauksia

Millaisia asiakkaita haet?

 • Ensisijaisesti yli 18-vuotiaita. Sukupuolellasi, nykyisellä ruokavaliollasi tai urheilulajillasi ei ole merkitystä.
  • Laihduttaminen ei kuulu alaikäisille, mutta ollessasi alaikäinen ruokavaliotasi voidaan kyllä yrittää muuttaa parempaan suuntaan lajista riippumatta.
  • Lajin ollessa minulle vieras voimme keskittyä valmennuksessa lajivalmennuksen sijaan pelkkään ravintovalmennukseen, joka onnistuu minulta kyllä missä tahansa lajissa.
  • Minulla on ollut ja voin myös valmentaa mielelläni asiakkaita, jotka ovat vegetaristeja tai vegaaneja
 • Sellaisia, joilla ei ole diagnosoitu syömishäiriötä
  • Syömishäiriöstä kärsivän ei tulisi laihduttaa missään olosuhteissa. Jos sinulla on diagnosoitu syömishäiriö, ota yhteyttä ravitsemusterapeuttiin. Tästä ei voida neuvotella.
 • Sellaisia, jotka eivät käytä anabolisia steroideja tai muita urheilussa kiellettyjä aineita
  • Tästäkään ei voida neuvotella. Minulla on tietyt periaatteet, joista pidän kiinni loppuun asti.
 • Kuntosalivalmennusta sisältävään valmennukseen mielellään jonkin verran treenitaustaa omaavia henkilöitä
  • Aloittelijan tulisi opetella kuntosaliharjoittelua mielellään fyysisesti läsnä olevan valmentajan seurassa. Jos olet aloittelija, saliohjelmasi tulee sisältämään paljon laitteilla tehtäviä suorituksia.

Et siis järjestä kasvokkain tapahtuvaa valmennusta?

Etävalmennus on tällä hetkellä paras vaihtoehto palveluistani kiinnostuneille, koska sitä on mahdollista tarjota laajemmalle joukolle ja se tuo aikatauluihini joustavuutta. Ota yhteyttä, jos haluat neuvotella kanssani kasvokkain tapahtuvasta valmennuksesta, sillä en sano kaikelle automaattisesti ei. Hinta on tällöin eri kuin netin kautta tapahtuvassa valmennuksessa.

Mikä on nettivalmennuksen hinta?

79 € / kk (Nettivalmennus Basic) tai 99 € / kk (Nettivalmennus Premium). Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Onko sinulla rahat takaisin -takuuta?

Olen äärimmäisen luottavainen, että minun valmennuksessani saat erittäin merkittävää vastinetta rahoillesi. Mikäli et ole kuitenkaan tyytyväinen valmennuksen tasoon, saat ensimmäisen kuukauden jälkeen rahat takaisin Nettivalmennus Basicin tai Premiumin asiakkaana.

Onko sinulla alaan liittyvä koulutusta?

Minulla ei ole Personal Trainerin koulutusta, mutta olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa erinomaisin arvosanoin. Useat ammattilaiset ovat kuvailleet 30 opintopisteen opintoja Suomen parhaiksi urheiluravitsemuksen saralla.

Koska yksi opintopiste vastaa 26,67 tunnin työpanosta, minulla on laskennallisesti 800 tuntia ohjattua opiskelua urheiluravitsemuksesta. 800 tuntia on iso luku, sillä esimerkiksi FAF Nutrition Coach -koulutus kestää 150 tuntia tai APT Personal Trainer -koulutus kestää 550 tuntia.

Ohjatun koulutuksen lisäksi olen tutustunut tuhansien tuntien ajan kuntosalitreenaamiseen, ravitsemukseen, fysiologiaan, psykologiaan sekä uneen ja stressiin liittyviin aiheisiin. Lisäksi opiskelen asioita lisää joka päivä. Olen erittäin luottavainen, että saat minulta laadukasta, tutkittuun tietoon perustuvaa valmennusta.

Miksi minun kannattaisi ostaa sinulta valmennusta?

Voit olla varma, että en tarjoaisi palvelujani, jos en uskoisi kykeneväni siihen tietojeni ja taitojeni puolesta. Tiedostan hyvin mahdolliset puutteet tietämyksessäni, enkä epäröi kieltäytyä yhteistyöstä tai ohjata sinua eteenpäin esimerkiksi ravitsemus- tai fysioterapeutin tai lääkärin palvelukseen, jos katson sen olevan tarpeellista.

Tiedän myös omakohtaisesti, miten oikeanlainen ravitsemus ja treenaaminen voivat vaikuttaa positiivisesti niin elämänlaatuun, terveyteen kuin kehonkoostumukseenkin.

Alla olevassa kuvassa vasemmalla olen minä silloin, kun söin miten sattuu, käytin paljon alkoholia enkä käytännössä harrastanut liikuntaa ollenkaan. Oikeanpuoleisessa, joitakin vuosia myöhemmin otetussa kuvassa olen soveltanut tieteellistä lähestymistapaa dieetillä, jonka aikana söin melkein päivittäin jäätelöä, suklaata tai muita herkkuja. Minun valmennuksessani ei harrasteta ruokia eliminoivia dieettejä, vaan pyritään muutoksiin itsekin harjoittamani joustavuuden kautta.

Nettivalmennus sivu muutos
Minä 90-kiloisena vs. 72-kiloisena

Muut valmennuspalvelut

Voin myös tehdä esimerkiksi yksittäisen saliohjelman ja ruokapäiväkirja-, sykevälivaihtelu- tai suoritustekniikka-analyyseja, jos et ole kiinnostunut viikoittaisesta valmennuksesta. Lisäksi voimme esimerkiksi keskustella videopuhelun välityksellä 1–3 kuukauden välein. Näiden hinta riippuu siitä, mitä kaikkea toimeksianto pitää sisällään.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Yhteydenotot

Kiinnostuitko tai haluatko tietää valmennuksesta lisää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@haataja.eu tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, mutta vastaan sinulle vielä saman päivän aikana ja saat rehellisen arvioni siitä, tuletko hyötymään valmennuksestani. Voit myös jättää vain yhteystietosi tai Skype-tunnuksesi, niin otan sinuun myöhemmin yhteyttä.

Koska haluan pitää valmennuksen tason korkealla, voin ottaa kerralla vain rajoitetun määrän valmennettavia. Kannattaa siis ottaa yhteyttä pikimmiten, ennen kuin valmennuspaikat täyttyvät.