Aktiivisempaa Instagramin puolella

Edellisestä blogitekstistäni on jo melkein kaksi ja puoli vuotta aikaa, mutta se ei tarkoita sitä, että olisin jäänyt terveyssomettajan toimesta eläkkeelle.

Olen keskittänyt jo parin vuoden ajan käytännössä kaiken sisällöntuotantoni Instagram-tililleni, jota päivitän yleensä vähintään kerran ja parhaimmillaan useita kertoja viikossa. Instagram-tililläni julkaisemani infograafit eli ”olligraafit” ovat saavuttaneet vajaassa kolmessa vuodessa suhteellisen suuren suosion, sillä seuraajieni määrä lähentelee jo Suomen mittakaavassa varsin kohtalaista kymmenen tuhannen rajapyykkiä. Suosittelen ottamaan tilini seurantaan, jos tänne tuottamani sisältö kiinnostaa.

Esimerkki-infograafi
Tämä ja vajaa 200 muuta infograafia löytyvät Instagram-tililtäni

Bloggaamiseni tulevaisuus on vielä auki. En ole tehnyt päätöstä bloggaamisen tai podcastien tekemisen lopettamisesta, ja tekstiäkin olen tuottanut runsaasti, tosin aivan muihin kuin blogitarkoituksiin. Bloggaaminen on edelleen kiinnostavaa, mutta koska se on minulle harrastus eikä työ, ajankäyttö siihen on huomattavasti vähäisempää kuin ennen. Kävi miten kävi, tämä sivusto tulee olemaan pystyssä varmuudella vuosikausien ajan, ja infograafien tekemistä en ainakaan tule lopettamaan.

Viimeisen parin vuoden aikana on tapahtunut hurjasti asioita, mutta jätetään niiden käsittely toiseen kertaan. Vuoden loppuun mennessä on kuitenkin aika julkaista projekti, jonka ensiaskeleet otettiin hieman edellisen blogikirjoitukseni julkaisemisen jälkeen.

Siispä palataan asiaan viimeistään parin kuukauden päästä, ja toivottavasti törmäillään jo sitä ennen Instagramin tai etävalmennuksen puolella!

Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!

Olli Haataja

Olen tieteestä innostuva oululainen voimavalmentaja, urheiluravitsemuksen asiantuntija ja tietokirjailija, jolle suorituskyvyn parantaminen on sekä työ että harrastus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *