Etävalmennus on henkilökohtainen ja laadukas etävalmennukseni. Lue lisää täältä!

Arvonnan ja kilpailujen voittajat ovat selvillä!

Julkkaribileiden yhteydessä pyysin palautetta sivujeni ulkoasusta, jotta voisin tehdä blogistani paremman. Sain kuin sainkin lukijoilta muutamia todella hyviä kommentteja koskien blogini uutta ulkoasua. Unohdin vastata kommentteihin ennen kuin laitoin postauksen viestiketjun lukkoon. Haluankin kiittää kaikkia kehitysehdotuksia ja palautteita jättäneitä siitä, että he uhrasivat kallista aikaansa jättämällä palautetta blogini sisällöstä ja ulkoasusta!

Palautteen perusteella sivuni ovat paremmat kuin julkaisun yhteydessä ja valovuosia paremmat kuin Haataja.eu 1.0. Suurin palautteen perusteella tekemäni muutos oli se, että päätin muuttaa tumman ulkoasun vaaleaksi, eli esimerkiksi kirjoitukset ovat nyt tummalla fontilla ja vaalealla taustalla. Sain useita palautteita siitä, että tumma teksti valkoisella pohjalla olisi helpommin luettavissa kuin vaalea teksti tummalla pohjalla, joten värimaailman vaihtaminen oli kivuton toimenpide.

Vaalea ulkoasu
Uusi värimaailma

Vaalea ulkoasu on toden totta luettavuudeltaan parempi kuin tumma, eikä se ole mielestäni edes visuaalisesti rumempi. Sain myös muutamia kriittisiä palautteita uudesta värimaailmasta, mutta päädyin kuitenkin pitämään vaalean ulkoasun tällaisenaan.

Muita palautteen perusteella tekemiä muutoksia on tässä alla (unohdin varmasti listata joitakin):

  • Kuka nyt jaksaisi katsella yhteistyökumppanien mainoksia, eihän noita sivubannerin mainoksia edes klikkaa kukaan koskaan ja ne vain ärsyttävät -> Yhteistyökumppaneita koskevat mainokset näytetään sivupalkissa nyt pelkästään etusivulla.
  • Päävalikossa minua käsittelevä infosivu on nyt helpommin löydettävissä kuin ennen ja sisältää info-ikonin. Uusia lukijoita saattaa tosiaan kiinnostaa, kuka tätä blogia kirjoittaa.
  • Lisäsin palautteen perusteella etusivulle lyhyen ja kuvan sisältävän esittelytekstin minusta.

Julkkaribileiden yhteydessä startanneet kilpailut, arvonta ja putkirullatarjoukset päättyivät kaikki sunnuntaina kahdeksan aikaan illlalla, jolloin päätin palkintojen voittajat. Voittajille, joiden nimimerkit löytyvät tästä alta, on ilmoitettu sähköpostitse heidän voitostaan.

  • Taskukirjapaketti I – arvonta (suoritettu Wolfram Alphalla): Nisu
  • Taskukirjapaketti II – paras palaute: Kukka (T-paitakommentti oli myös kiva 🙂 )
  • Novus Aditus -T-paita (kivan kommentin jättäneelle): Ton

Jos onni ei natsannut tällä kertaa, ei huolta! Eiköhän vastaavia arvontoja, kilpailuja, kampanjoita ja tarjouksia järjestetä myös tulevaisuudessa.

Nykyinen ulkoasu ei ole missään nimessä kiveen hakattu. Palautetta sivujen ulkoasusta voikin antaa rohkeasti myös jatkossa! Palautteen jättäminen ja siihen vastaaminen on win-win-tilanne.

Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!

Olli Haataja

Olen tieteestä innostuva oululainen voimavalmentaja, urheiluravitsemuksen asiantuntija ja tietokirjailija, jolle suorituskyvyn parantaminen on sekä työ että harrastus.

2 Kommentit

  1. Miten tuon paidan kanssa tehdään? En muutamaan viikkoon oikein ehdi (olen poissa kotoa) hoitamaan esim postista noutoa.

    • Moro! Tehdään vaikka niin, että ilmoittelet sitten, kun olet huudeilla. Vaihtoehtoisesti voin osoittaa lähetyksen vaikka sukulaisellesi. Pistä viestiä osoitteeseen olli (at) haataja.eu, niin neuvotellaan! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *