Etävalmennus on henkilökohtainen ja laadukas etävalmennukseni. Lue lisää täältä!

Makrot täyteen – videolog jakso 3

Alberto Nuñezin innoittamana päätin tehdä videon päivän aterioistani. Kolmannessa videologini jaksossa tarkastellaan siis, miten suurin piirtein syön päivän aikana!

Suurin piirtein onkin ainoa sana kuvaamaan menettelyäni. Yleensä jokainen päiväni on ruokien osalta hieman erilainen, koska mielestäni erilaisten ruokien syöminen on erittäin tärkeää fyysisen mutta etenkin henkisen terveyden kannalta.

Kuten olen aikaisemmin todennut, olen asettanut itselleni makroravinteiden haarukat, joiden sisälle pyrin mahduttamaan päivän syömiseni. Eilinen ei poikennut tästä lainkaan. Videolla nähtyjen aterioiden lisäksi otin kalaöljykapseleita, joita en nähnyt tarpeen esitellä videolla. Palautusjuomaa en jaksanut ottaa eilen ollenkaan, koska minulla on vähän erilaisempi treeniviikko menossa.

Syöminen 3-4:n tunnin välein aineenvaihdunnan vilkkaana pitämiseksi on muuten myytti, jolla ei ole takanaan mitään tieteellisiä perusteita. Siksi se olikin aprillipila. 3-4:n tunnin välein ateriaväli ei eroa aineenvaihdunnallisesti esimerkiksi 5-6:n tunnin ateriavälistä yhtään mitenkään, paitsi että ateriat lienevät todennäköisesti tällöin kooltaan pienempiä.

Tulevaisuudessa voin tehdä mahdollisesti lisää vastaavia videoita, riippuu palautteesta. En ole nimittäin ihan varma, kiinnostaako ketään katsella tällainen ruokien esittely 🙂

Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!

Olli Haataja

Olen tieteestä innostuva oululainen voimavalmentaja, urheiluravitsemuksen asiantuntija ja tietokirjailija, jolle suorituskyvyn parantaminen on sekä työ että harrastus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *