Etävalmennus on henkilökohtainen ja laadukas etävalmennukseni. Lue lisää täältä!
Vuosien kehitystyön jälkeen projektini on valmis. Minulla on nyt tuote, laihdutuspilleri, jonka yhtenä markkinointikanavana tämä sivusto tulee toimimaan.

Laihdutuspilleri – keksin sen!

Luit oikein. Projekti kesti kauemmin kuin kuvittelinkaan, mutta nyt se on tapahtunut: olen keksinyt laihdutuspillerin.

Laihdutuspillereitä
Siinä niitä nyt on!

Aloituspostauksessa ilmaisin juhlallisesti, että toivon tämän blogin olevan avuksi muille. Valitettavasti joudun toteamaan, että syy perustamiselle ei todellakaan ollut muiden auttaminen. Tosiasiassa perustin tämän blogin siksi, että alan ajaa täällä hävyttömästi omia tarkoitusperiäni. Tämä blogi tuleekin toimimaan tuotteeni yhtenä markkinointikanavana.

En ole vielä ehtinyt miettiä, mihin hintaan alan myymään laihdutuspillereitäni. Halvalla ette tule niitä kuitenkaan saamaan.

Olen kehdannut kokeilla keksimiäni pillereitä vasta itselläni. Ensimmäistä versiota kokeillessani laihduin, mutta samalla sain mahani hyvin kipeäksi. Mömmöt olivat ilmeisesti vaurioittaneet maksaani. Tätä versiota ei olisi kannattanut tarjota muille kokeiltavaksi.

Hiljattain sain ainesosat kohdalleen ja tähän asti lääkkeen toimivimman version valmiiksi. Sain pudotettua painoa viime vuonna arviolta 15 kiloa puolen vuoden aikana ilman suurempia sivuvaikutuksia. En osaa tarkkaan selittää pillereiden toimintamekanismia, mutta jos kerta laihtuu, onko sillä nyt edes niin väliä?

Laihdutuspilleripurkki
Etiketti on vielä vähän vaiheessa

Tuotteen käyttö on suhteellisen helppoa. Ei tarvitse kuin ottaa yksi laihdutuspilleri päivässä. Aamulla tai illalla, ihan sama. Pillerin ottamisen lisäksi tulee noudattaa niukkakalorista ruokavaliota. Jo edellä olevia ohjeita noudattamalla laihdut, mutta parhaat tulokset saat kuitenkin aikaiseksi harrastamalla lisäksi hengästymistä aiheuttavaa liikuntaa 3-5 kertaa viikossa.

Kuulostaako typerältä?

Laihdutuspilleri — totuus

En minä mitään laihduttamista edistäviä pillereitä ole keksinyt. Sen kuitenkin sanon, että olen nähnyt ”laihdutuspillereitä”, joiden mainoksessa on tietysti aluksi joku kaikkien rakastama laulaja tai näyttelijä, joka on saanut karistettua painostaan muutaman kilon pois. Lisäksi mainoksessa on pienellä printillä mainittu jotakuinkin seuraavia asioita: terveelliset elämäntavat, kalorirajoitteisuus tai joku muu vastaava.

Jos ”laihdutuspillerin” tuoteselosteessa tai käyttöohjeessa kehoitetaan noudattamaan kalorirajoitteista ruokavaliota ja jopa harrastamaan liikuntaa, kukapa näitä ohjeita noudattava sankari ei laihtuisi? Laihtuminen on ihan varmasti tällöin johtunut niistä pillereistä. Tai sitten ei.

Pillereitä
”Näiden avulla laihduin 5 kiloa vain kolmessa viikossa!” Kuva: Flickr / Bradley Stemke

Tehokkaasti toimivaa laihdutuspilleriä ei ole keksinyt vielä kukaan, mutta silti tällaisia tuotteita myydään vuosittain miljoonilla hyväuskoisille kuluttajille. Sivuvaikutuksiakin näillä tuotteilla on: eräskin apteekissa ilman reseptiä myytävä ja rasvan imeytymistä estävä lääke saattaa ilmeisesti aiheuttaa aikaisemmin mainitsemiani maksavaurioita. Sitäkin lääkettä ottaessa tulee muuten noudattaa vähärasvaista ruokavaliota. Ja kun rasvan saantia vähennetään, sillonhan todennäköisesti laihtuu!?

Ihminen laihtuu silloin, kun päivän päätteeksi energiatasapaino on negatiivinen. Selkokielellä tämä tarkoittaa suurin piirtein sitä, että päivän aikana on kulutettu enemmän kaloreita kuin on syöty. Lisäksi laihtumiseen ei tarvitse oikeastaan kuin motivaatiota.

Voi kun sitä motivaatiota saisi purkkiin! 🙂

Tilaa uutiskirjeeni, saat ilmaisen pdf:n!

Olli Haataja

Olen tieteestä innostuva oululainen voimavalmentaja, urheiluravitsemuksen asiantuntija ja tietokirjailija, jolle suorituskyvyn parantaminen on sekä työ että harrastus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *